Dr.Mert Oluşturma zamanı: Temmuz 18, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 18, 2011 Arkadaşlar Linkini verdiğim marka hakkında tecrübesi,bilgisi,duyumu olan varmıdır? Marka sahibi PVG tarafından distrübitör olmaksızın aracısız satıyor ürünlerini ve merkezide İzmir'de. Zibro S 1731 düşünüyorum.İç-dış ünite + kompressör 5 yıl garanti,tüm ürünleri İnverter ve 13 taksit fiyatı 1.500 TL. Cevaplarınızı bekliyorum.. http://www.pvg.com.tr/kampanyalar.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Doktor amca 1 kere alacaksın bari mitsu al ya.. bu oturduğum yerde mitsu var..1 klima heryeri soğutuyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Küçükkene bizde "Zibro - kabin" diye gazlı Made in Japan ısıtıcılar vardı Ankara da, onun üreticisi herhalde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Çok fikir verdi Tolga,sağolasın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2011 Ne yapayım "adım Hıdır elimden gelen budur" hesabı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2011 Valla doktorum Tolga yine iyi, bende Zippo diye çağrışım yaptı duyunca ismini Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2011 Siz değerli dostların Zibro ile ilgili engin deneyimlerinden sonra 2 saat önce 3 adet Mitsubishi Heavy İnd. SRK20ZJX-S satın aldım 3 X 1900 TL = 5.700 TL'ye mal oldu. EER:5.71 COP:5.56 http://www.airfel.com.tr/images/content/PDF/Mitsubishi-Klima-Bireysel-Tuketici-Katalogu.pdf Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2011 Aklın yolu 1 işte Hayırlı olsun Biz gelince bizi soğutursun güzelce Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2011 Gelin gelin,önce ısıttırırım sonra soğuturum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2011 Alla Allaa nedemek şimdi bu anlamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2011 Hayırlı olsun abicimm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2011 güle güle kullanın......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2011 46 XX diyorum,ısıttırırım diyorum,daha ne diyim yaw ! Sağolun Tevfik Abi,Ogün Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2011 Hayırlısı olsun Mahmut, kaçlık bu aldıkların? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap