Hakan Türkoğlu Oluşturma zamanı: Ağustos 20, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 20, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-2006-model-focus-ghia-dizel-orjinal-85.000-km-de-134681949/detay/ arkadaşlar bu aracı almayı düşünüyorum sizce fiyat olarak uygunmu birde ilk defa dizel araç alıcam nelere dikkat etmeliyim triger enjektör vs. gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2013 Otomatik Mesaj Bu konu, "Focus Garajı → Focus I → Sorular ve Sorunlar" kategorisinden "Otomobiller Hakkında → Otomobil Önerisi " kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sinan Guneyoglu Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-2006-model-focus-ghia-dizel-orjinal-85.000-km-de-134681949/detay/ arkadaşlar bu aracı almayı düşünüyorum sizce fiyat olarak uygunmu birde ilk defa dizel araç alıcam nelere dikkat etmeliyim triger enjektör vs. gibi Dizel araçlarda 90bin ağır bakımı olcağından bunu göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Türkoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2013 biraz aceleyle olduğundan dikkat edemedim birdahakine daha dikkatli olurum hocam 90 bin bakımında neler değişiyor acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berk Soylu Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2013 Benimde bildiğim dizel araçların 90 bin veya 100 bin bakımları biraz tuzluymuş. Sinan Bey' e katılıyorum bunuda göz önünde bulundurun. Biraz pazarlık yaparsanız şuanki piyasa itibariyle normal olabilir. biraz aceleyle olduğundan dikkat edemedim birdahakine daha dikkatli olurum hocam 90 bin bakımında neler değişiyor acaba Turbo bakımı falan oluyor bildiğim kadarıyla. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sinan Guneyoglu Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2013 biraz aceleyle olduğundan dikkat edemedim birdahakine daha dikkatli olurum hocam 90 bin bakımında neler değişiyor acaba Motor yağı,hava,hidtolik,yakıt, Polen Filtresi değişimi, kasnak - alternator kayisi, triger seti, termostat, balataların değişimi vs... aklıma gelenler bunlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Türkoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2013 tahmini 1000 tl gidermi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap