ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Selam, Spoyları 170 tl yazmışsınız. Bir tek ben mi 250 tl altı bulamadım Aldığınız yerin irtibat bilgilerini verebilir misiniz ? Stogumuzda mevcut arzu ederseniz kdv dahil kargo tarafımızdan karşılanacak şekilde 280 tl fiyatı var. st spoiler 'i nerden aldınız acaba link varsa atabılırmısınız ? elinize sağlık güzel olmus Stogumuzda mevcut arzu ederseniz kdv dahil kargo tarafımızdan karşılanacak şekilde 280 tl fiyatı var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Okan Çalışkan Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 280 biraz pahalı bir fiyat değil mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 280 biraz pahalı bir fiyat değil mi ? 700'den itibaren in aşağı bu aralarda alan çok oldu, ben şuan 280'i düşünmeden alırdım sanırım en azından bilindik yer. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Okan Çalışkan Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Haklı olabilrisin Yakup abi ama bu konuyu açan arkadaş 170 TL yazmış. Arada 110 TL lik bir fiyat var. O yüzden tereddüt ediyorum biraz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Haklı olabilrisin Yakup abi ama bu konuyu açan arkadaş 170 TL yazmış. Arada 110 TL lik bir fiyat var. O yüzden tereddüt ediyorum biraz. 17 Ağustos 2013 şuan 28 Haziran 2014 bu süreçte fiyatı zam görmeyen ürün var mı acaba bide öyle bakalım... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 arkadaşlar baya hazırcı ve ucuza kaçmaya çalışıyor zannımca ama birkez alın emek sarfedin araştırın bulun ama kaliteli olsun bakınız atasözü ucuz etin yahnisi olmaz bakınız Sakıp Sabancı ucuz mala para verecek kadar zengin değilim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Okan Çalışkan Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Bİzde onu yapmaya çalışıyoruz farkındaysanız Buda benim sözüm olsun; 170 TL ye aynı mal varken 280 TL verecek kadar enayi değilim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Bİzde onu yapmaya çalışıyoruz farkındaysanız Buda benim sözüm olsun; 170 TL ye aynı mal varken 280 TL verecek kadar enayi değilim 170e varsa al tabiide, nerde var? 1 sene önce dolar 1.8 idi, şuan 1.8den dolar verecek tek bir yer var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2014 Bİzde onu yapmaya çalışıyoruz farkındaysanız Buda benim sözüm olsun; 170 TL ye aynı mal varken 280 TL verecek kadar enayi değilim Güzel kardeşim bizde izah etmeye çalışıyoruz. Kimsenin enayiliği veya uyanıklığı kimseyi ilgilendirmiyor zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Köfteci Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2014 Stogumuzda mevcut arzu ederseniz kdv dahil kargo tarafımızdan karşılanacak şekilde 280 tl fiyatı var. Stogumuzda mevcut arzu ederseniz kdv dahil kargo tarafımızdan karşılanacak şekilde 280 tl fiyatı var. pazarlık payı mevcutmudur ustam malum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Enayilik olarak değerlendirmemek lazım ben yardımcı olmaya çaıştım gerisi size kalmış. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak M. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2014 Vay Forumda Aynı Memleketten Birini Buldum Sonuçta.Ermenekte Tek F3 sende herhalde Bu sene Bende oradayım inşallah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Sümer Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2014 Görüntü açısından, Hb lerde spoiler olmazsa olmaz gibi bişey. Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla bu spoiler arka camın görüşünü baya daraltıyor gibi de geldi sanki bana. Ancak 280 ile 170 arasında ciddi fiyat farkı var. Ama düşüncem yine de değer Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2014 Görüntü açısından, Hb lerde spoiler olmazsa olmaz gibi bişey. Fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla bu spoiler arka camın görüşünü baya daraltıyor gibi de geldi sanki bana. Ancak 280 ile 170 arasında ciddi fiyat farkı var. Ama düşüncem yine de değer görüş olarak bir fark yok. bu sadece 4 parmak kadar daha uzun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2014 Vay Forumda Aynı Memleketten Birini Buldum Sonuçta.Ermenekte Tek F3 sende herhalde Bu sene Bende oradayım inşallah Var bir kaç kişide daha.HB olarak tekim sanırım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap