Ali Çolakoğlu Oluşturma zamanı: Ağustos 21, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 21, 2013 2011 focus hb aracımızda bagaj lambasının yerini bulamadım . Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2013 Ya sağ Ya sol gösterdiğim yerde 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Çolakoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2013 Oralara baktim orijinal lamba yok. O kenarlari sokmek cok mu zaman alır acaba. ? Durum halloldu. Fotolardaki yerlerin sag taraftata kinde bulunuyor tavan lambasi . Lambanın camı ve ampülu yoktu . İş şerit ledlere düştü :-) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 özkan say Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 ben led taktım güzel oldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Anıl Öcal Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 Sağ üst köşede Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ali Çolakoğlu
2011 focus hb aracımızda bagaj lambasının yerini bulamadım . Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 4 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap