Kerim Kamanoğlu Oluşturma zamanı: Ağustos 21, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 21, 2013 225/45/17 jant lastik garanti konusunda sorun oluşturur mu?Aracın önünden tıkırtılar geliyor(forumdan okuduğum kadarıyla direksiyon kutusu:(). Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2013 Aslında izin verilen ölçüler 215/50-17 veya 235/40-18. Ama bunun ülkemizde ciddi bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum, yine de öngörülmeyen ebad yürüyen aksama zarar vermiştir diye itiraz eden servis olabilir, masraf yüksekse iş tüketici mahkemesinde biter. Uygun bir zamanda gösterin bakalım ne diyecekler tıkırtı için... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2013 Bugün gittim servis sesin normal olduğunu her focusda bu sesin olduğunu söyledi:(Bende ses normalse neden başka marka model araçlarda bu ses yok dedim ama beni tatmin edecek yanıtı veremediler birde memleketde göstericem bakalım ne olacak? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2013 ama beni tatmin edecek yanıtı veremediler Şöyle deneyelim, Ford'un kullandığı dreksiyon kutusu oldukça toleranslı ve bazı kutularda bu toleranslar ya da dişlideki boşluk ses gelmesine neden olacak kadar fazla olabiliyor, belki her dört aracın birinde böyle, sadece Focus'ta değil diğer modellerde de var. Talep ederseniz garantiden değiştiriyorlar, ama takılacak kutuda bu sesin olmayacağını garanti edemiyorlar. Zararı da olmayınca üstüne fazla gitmeye gerek olmuyor. Şimdiye kadarki deneyimlerimiz bu yönde... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2013 Peki sizce ses artar mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2013 Peki sizce ses artar mı? ses artmaz, o tıkırtı focus 3 lerin genelinde hep var .direksiyon kutusu sesi..benim aracımda da vardı bu aralar hiç duymuyorum sesi geçti mi ne? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2013 Peki sizce ses artar mı? Ne kadar sık duyuyorsunuz,hangi zeminlerde? Artacağını ben de zannetmiyorum, bende de neredeyse yok oldu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2013 Sadece Arnavut kaldırımı tarzı yollarda birde sert diyebileceğim şehir içi yol bozukluklarında duyuyorum.Aslında yavaş yavaş ses biraz daha az rahatsız eder gibi oldu hele hele servisin direksiyon kutusunu değiştirmek için traversi indireceğini söylemesi beni oldukça tedirgin etti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tarık Daş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2013 16 janta 215/55/16 yerine Hangi ölçüler uygun olur acaba 225/50/16 olurmu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2013 16 janta 215/55/16 yerine Hangi ölçüler uygun olur acaba 225/50/16 olurmu? Jant genişliğine de bakmak lazım, 7" ve üstü ise olur. Hız göstergeniz %1.8 fazla gösterir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tarık Daş Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2013 Değişim tablosunda baktım 225/55/16 olunca 1,682 fark çıkıyor 225/50/16 yapınca -1,82 çıkıyor Bu farklar eksi ve artı olunca ne anlama geliyor? Orjinal ebat:215/55/16 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2013 Değişim tablosunda baktım 225/55/16 olunca 1,682 fark çıkıyor 225/50/16 yapınca -1,82 çıkıyor Bu farklar eksi ve artı olunca ne anlama geliyor? Orjinal ebat:215/55/16 Yukarda cem abi yazmış. Hızın var olandan az veya çok gözükür. Kalibre edebilirsin serviste. Ayrıca gereksiz olur yaptığın tavsiye etmem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2013 Değişim tablosunda baktım 225/55/16 olunca 1,682 fark çıkıyor 225/50/16 yapınca -1,82 çıkıyor Bu farklar eksi ve artı olunca ne anlama geliyor? Orjinal ebat:215/55/16 Lastik taban/yanak ölçülerine göre çevresi de değişiyor. Azalırsa hız göstergesi azalma oranında fazla gösterir, ayrıca aktarma oranı da yükseleceği için teorik olarak, pratikte hissedilmez, aracın ivmelenmesi artar. Artarsa da tersi, eskisi ile aynı hızda giderken göreceli düşük devir çevirir. Yukarıdaki sayılar da bu oranı veriyor. İlkinde 100km/h ile giderken gerçek hız 101.7, ikincisinde 98.2 olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tarık Daş Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 Her ikisini taktırmam,da sıkıntı olmaz sanırım yada fabrikanın ebatlarından dışarıya çıkmamakmı gerekir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 Değişiklik isteğinin nedeni nedir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Kerim Kamanoğlu
225/45/17 jant lastik garanti konusunda sorun oluşturur mu?Aracın önünden tıkırtılar geliyor(forumdan okuduğum kadarıyla direksiyon kutusu:().
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 14 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap