Emrah Karaalan Oluşturma zamanı: Ağustos 23, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 23, 2013 Arkadaşlar aranıza yeni katıldım formu incelemeye çalışıyorum o yüzden hatamız olursa yönetici arkadaş müdahale ederse sevinirim. Aytozu gri renginde focus 2 kullanıyorken sattım ve focus 3 1.0 ecboost 125ps hb araç almak istiyorum ama gel gör ki renk olayında işin içinden çıkamıyorum. Hangi renk almalıyım. Gerek taş atlaması ve çizilmelerde sorun yaşamamak için ne önerebilirsiniz. Aytozu gride çizikler hemen hemen görünmüyordu bile gün ışığı renginde olmasına rağmen ama bir mars turuncu ve şeker kırmızı almak istesem acaba hata etmişmi olurum. Önerilerinizi bekliyorum.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2013 Yine gri alabilirsin... Tabii bu tamamen keyif işi bence en çok beğendiğin renk hangisi ise onu almalısın,... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2013 Otomatik Mesaj Bu konu, "Focus Garajı → Focus III → Sorular ve Sorunlar" kategorisinden "Otomobiller Hakkında → Otomobil Önerisi " kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Karaalan Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2013 gernk olarak en çok mars turuncu hoşuma gidiyor ama çiziklerin ve doağl koşulların zararından korkuyorum. Ne kadar koruma yaparsak yapalım illaki kenardan köşeden atılan taşlar zarar verecektir diye düşünüyorum. Aytozu gri kullanmama rağmen kaputum taş izinden feci halde görünüyordu. Birde mars turuncu alsam herhalde alttaki astar bile ortaya çıkar yanılıyormuyum? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2013 Unutmadan siyah da çok iyi gösteriyor aracı ama temiz kalma süresi çok kısa. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Karaalan Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2013 Siyah çok hoşuma gitmioyor. Sedanda aytozu gri güzel duruyor ama hb'de aynı güzelliği göremedim. Söylediğim gibi mars turuncu ve şeker kırmızı benim renklerim aracı almamda şu an için en büyük engel bu.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2013 gernk olarak en çok mars turuncu hoşuma gidiyor ama çiziklerin ve doağl koşulların zararından korkuyorum. Ne kadar koruma yaparsak yapalım illaki kenardan köşeden atılan taşlar zarar verecektir diye düşünüyorum. Aytozu gri kullanmama rağmen kaputum taş izinden feci halde görünüyordu. Birde mars turuncu alsam herhalde alttaki astar bile ortaya çıkar yanılıyormuyum? Hoşunuza ne gidiyorsa onu alın.Çizik mizik hallolur. Mars Örneği: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2013 Bende griye çok alıştım kaçıncı araba tercih hep aynı .. Aslında baştada yazdığım gibi benim içime sinen renk gerisi hiç önemli değil .. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Özen Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2013 Ben olsam mars turuncu alırımn ve bulabilseydim alacaktım da.Geçenlerde bi tane rastladım akşam güneşi vurmuştu.Offf nasıl bi güzellti o allahım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tahsin Altınata Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2013 Beyaz camlar siyah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2013 Focus 3 öyle güzel bir tasarıma sahip ki hangi rengi alırsanız alın aracınızı özel gösterecektir.Ama bunların içinde daha bir özel görünmeyi düşünürseniz şeker kırmızısı derim..Yok biraz daha mütevazi takılayım derseniz şeker kırmızı hariç koyu bir renk seçebilirsiniz şahsi fikrim koyu renkler bu araca daha çok gidiyor.Ben düşünmememe(bu kelimeyi yazmak için baya uğraştım:) rağmen mecburiyetten aytozu gri aldım ama aytozu bile hakikaten güzel duruyor araçta Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2013 Türkiye yol koşullarında ne renk alırsanız alın arabanız hem taş izi hem de çizik olacaktır, ve baktığınızda bunları göreceksiniz. Açık renkler daha az gösterir, koyular fazla. Bu bence renk seçmede bir kriter olmamalı. İçiniz hangisine ısındı ise onu alın bence de, tabii bayilerde aradığınızı bulacağınız da şüpheli, ayrı mesele. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
semih yılmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2013 Blazer mavisini tavsiye ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Karaalan Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2013 Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar sanırım eski aytozu gri alışkanlığına devam edeceğim gibi görünüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2013 Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar sanırım eski aytozu gri alışkanlığına devam edeceğim gibi görünüyor. Üzüldüm. Güzelim renkler varken. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap