Cem Doğan Oluşturma zamanı: Ağustos 24, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 24, 2013 Ford focus(2011) aracıma oem multi medya sistemi taktırmak istiyorum.piyasadaki en sağlıklı çalışan ürün hangisi? Bilgisi olan paylaşsın lutfen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2013 Başlık doğru yere taşınıyor. Lütfen dikkat edelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Genç Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2013 Hız önemli değil internetli olsun diyorsan Navi yok büyük ekran olsun hızlı olsun ford garantili olsun diyorsan Cylone taktıracaksın.Ford bayileri şu an cylone takıyorlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Arık Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2013 tüm ford bayileri cyclone takmıyor. Örneğin balıkesir bayisi daiichi marka takıyor. Ve dediklerine göre 3 marka varmış ford servislerinde ve hepside aynıymış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yücel Engin Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 otosanın focuslara uygunluk verdiği servislere müsade ettiği 3 marka navitec, cyclone ve daiichi izmit esoto kesinlikle navitec' i öneriyor. kusursuz olduğunu iddia ediyorlar. bende navitec düşünüyorum bu markadan sıkıntı yaşayan varmı acaba. fakat benim aracım focus 3 makyajlı kasa hiç bir firmanın bu araca henüz tam uyumlu ürünleri servislere gelmemiş 15 ocaktan sonra diyorlar bilginize. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Bu tip cihazlar alıyor ve taktırıyorsanız lütfen aracınızın orjinal multimedyasını saklayın. Eğer arabanızı başka birine satacak olursanız madur olmasın orjinalini taktırsın bari. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 necvox marka multimedya sistemi var biz yeni passatımıza taktık teypimiz çalındıktan sonra gayet memnunuz internet sitedinde fordlara ve focuslara uygun necvox vardı.İstersniz bİr araştırın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Ermemiş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2015 peki bu linkteki cihaz için fikirleriniz nedir arkadaşlar. http://www.otomultimedya.com/urun/ford-focus-yeni-kasa-multimedya-cihazi/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2015 -onaylı- olarak adı geçen ürünler beraberlerinde montaj parçaları (yani ürünü araca takarken saçma sapan yerlere ayak koymak, vida takmak gerekmiyor) ve kablo seti ile birlikte (yani aracın ön göğüs kablo takımına ağız göz girilmiyor, sigorta kutusundan ön göğüse enerji kablosu çekilmiyor) geliyor. sonradan hiç bir şekilde sıkıntı çekmeyeyim, eşeğimi sağlam kazığa bağlayayım derseniz onaylı ürün kullanmanızı tavsiye ederim. -onaylanmamış- ürünleri kötülediğim düşünülmesin lütfen, işi bilen ... işinin eli ve tutkulu birisinin çok da temiz çalışabileceğini, sıkıntı yaratmayacağını biliyorum/gördüm. onaylı ürünün avantajı yukarıda da belirttiğim gibi kesme / biçme işinin minimum düzeyde kalmasından ibaret. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap