Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 Ama ben dedim sana şununla denize girme diye kaç kez... : )) hep şu forumda iPhone harika ötesi sözlerine baktın .. :) :) :) :) Bu arad geçmiş olsun... yinede kullanmaya devam edebiliyorum parça siparişini verdim bu hafta içinde tamir etmiş olurum telefon alıcak olsam iphone bilgisayar alıcak olsam samsung alırdım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 yinede kullanmaya devam edebiliyorum parça siparişini verdim bu hafta içinde tamir etmiş olurum telefon alıcak olsam iphone bilgisayar alıcak olsam samsung alırdım Tam tersi yav. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 Tam tersi yav. Mac tercih ederim tabi ama o kadar para vermek zor geliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 Mac tercih ederim tabi ama o kadar para vermek zor geliyor Babam da yenileyelim dedi. Ben daha cevap vermedim çünkü alacağım model için benimki + 1000 dolar lazım onun yerine SSD + yeni batarya alacağım gibi. Biraz daha eskimesini bekleyeceğim. Dolar yükseldi çok kötü oldu ya . 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 Babam da yenileyelim dedi. Ben daha cevap vermedim çünkü alacağım model için benimki + 1000 dolar lazım onun yerine SSD + yeni batarya alacağım gibi. Biraz daha eskimesini bekleyeceğim. Dolar yükseldi çok kötü oldu ya . satarsan haberim olsun ama indirim isterim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 satarsan haberim olsun ama indirim isterim Sahibinden'de en düşük 1500 bende ekstra ram var işte yeni batarya ve ssd alırım yine o civara zamanında satarım iyi mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 25, 2013 Sahibinden'de en düşük 1500 bende ekstra ram var işte yeni batarya ve ssd alırım yine o civara zamanında satarım iyi mi sen satçam dediğinde bakarız 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2013 Aslında air de alınabilir çok güzel cihaz. Çözünürlük olarak biraz geride kaldı fakat. Birde gpu 4000 olanlar iyi değil 5000 serisini incelemek lazım. Lakin fiyatlar pro da 4-5000tl civarına dayandı. İş yapıp para kazanmıyorsan çok pahalı oluyor bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Benim telefonu kısa sürede onarıp gönderdiler arkadaşlar, değişim olmadı yani. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Benim telefonu kısa sürede onarıp gönderdiler arkadaşlar, değişim olmadı yani. Demekki düşünülen bir sorun değilmiş. Siz restore atmayı denemiş miydiniz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rafet NAS Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Demekki düşünülen bir sorun değilmiş. Siz restore atmayı denemiş miydiniz ? O ne demek? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap