Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Bir süredir frenlerden, özellikle düşük hızlarda fren yaptığım zaman (trafik ışığına yaklaşırken mesela) ince bir ses duyuyorum.. Önceleri nadiren duyardım ama artık her fren yaptığımda duyuyorum. Bu artık balataların değişme zamanının geldiğine mi işaret eder, yoksa başka bir durum mudur?
Soru
Alperen G.
Merhaba arkadaşlar..
Bir süredir frenlerden, özellikle düşük hızlarda fren yaptığım zaman (trafik ışığına yaklaşırken mesela) ince bir ses duyuyorum.. Önceleri nadiren duyardım ama artık her fren yaptığımda duyuyorum. Bu artık balataların değişme zamanının geldiğine mi işaret eder, yoksa başka bir durum mudur?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
10
8
7
4
Popular Days
Ağs 26
22
Ağs 27
19
Eyl 12
6
Eyl 13
1
Top Posters For This Question
Alperen G. 10 posts
Cem Boneval 8 posts
Mertcan Çelik 7 posts
Serdar yaman 4 posts
Popular Days
Ağs 26 2013
22 posts
Ağs 27 2013
19 posts
Eyl 12 2013
6 posts
Eyl 13 2013
1 post
Popular Posts
Guest Özcan B.
balatalara toz vb girdiğinde de ses çıkardıgı söylenir cızık cızık tarzında bir ses:)
Serdar yaman
300 tl arasına sıkışmış olmasın
Cem Boneval
Yetkili serviste bir takım balata 270 TL idi, sadece bir takımın işçilik hariç bedeli. Yani bir takım fiyatına iki takım ve işçilik aradan çıktı. Bu kadar fark olmamalı....
Bu soruda 47 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap