Alparslan Kaplan Oluşturma zamanı: Ağustos 26, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 26, 2013 (düzenlendi) Merhaba 19 Ağustos Pazartesi günü aracımı Başer e bıraktım yazılım güncellemeleri ve tıkırtı sorunları için Tıkırtı gelen yerlerin fotoğrafını çektim tektek servis baş teknisyeni ve müşteri ilişkileri yöneticisine anlattım (! müşteri ilişkileri yöneticisi !) Sol ön kapı, gösterge paneli ve klimanın kontrollerinin oradan gelen inanılmaz tırrrrr şeklindeki ses. ve Sivasa gideceğimi Perşembe günü 22 ağustos ta dönceceğimi söyledim 4 gün araç orada kalacak. neyse Perşembe sabah aradım aracınız öğleden sonra 15:30 16:00 gibi hazır olacak dendi efendim ses gelen yerler izole ediliyorlarmış. bende Sivas taki işim uzadığı için arabayı Cuma gün alacağımı söyledim tamam dediler.Cuma öğleden önce 11 de gittim araba ortada yok yıkanmaya gitmiş. Yıkama alanına gittim araba leş gibi müşteri temsilcisi bayana söyledim yıkamaya gerek yok diye oda arabayı hızlıca yıkatmış baktım siliyor yapmamasını söyledim. O arada baş teknisyen arabanın yazılımlarını kontrol etti. (5 gün duran arabanın yazılımı ben teslim alırken kontrol ediliyor) ve 13:00 da arabayı teslim aldım. Başerden çıkar çıkmaz tıkırtı ve zırıltıların hepsi duruyor hemen geri döndüm Başteknisyen vaktiniz varsa bakalım dedi veya başka bir zaman getirin dedi. Ben kırıkkale oturuyorum ve servise git gel nerden baksanız 180 km 5 gün araba orada anladığım kadarıyla güneşin altında yatmış. Başer yazıklar olsun. Bu arada bu tıkırtı olayını çözecek Ankarada bir servis varmıdır. Ağustos 26, 2013 Alparslan Kaplan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2013 Bakım & Servis bölümüne taşınıyor başlık. Sitemiz geçmiş ve gelecek için var olduğu için genel konuları f3'e açmayalım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2013 Otosan'a mutlaka bildirin şikayetinizi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2013 Otosan'a mutlaka bildirin şikayetinizi. Cem bey öncelikle zaten otosan a yazmıştım onlar beni Başer e yönlendirdiler ama tekrar yazacağım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2013 Kesinlikle Otosan'a yazın.. Bu tarz şeylerde güzel geri dönüşler aldım.. Bence servisi güzelce haşlayacaklardır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2013 Çok can sıkıcı ama maalesef yaşanıyor... Gerekeni yapmak gerek... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2013 Aracımı 2103 Temmuz'da sıfır teslim alırken bazı sesler olabileceğini ve bunun sorun olmadığını bildirerek beni peşin peşin ıskartaya aldılar zaten. Forumda şikayetleri okudukça acaba servise gitsem mi diye çok düşündüm. Ama servis şikayetlerini okuyunca da korkumdan servise gidemedim; çünkü "en küçük bir sorunla gidip daha büyük rahatsızlıklarla dönmek" hep başıma gelen bir sıkıntıdır. Şimdilik beklemedeyim. Bir de cahilliğimi hoşgörün ama 2013 modellerde 1.0 dışında EB seçeneği yok sanırım. Ama arkadaşlar hep 1.6 EB'dan bahsediyorlar. Acaba eski modeller mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2013 Ben 60 bin bakımı için arkasa bıraktım bi şikayetimde yoktu rutin bakımını yaptılar. 1 hafta sonra ford çağrı merkezinden arıyıp memnuniyetimi sordular. Sizide ararlar büyük ihtimal şikayetinizi dile getirin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2013 Ama arkadaşlar hep 1.6 EB'dan bahsediyorlar. Acaba eski modeller mi? Aynen öyle 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2013 444 36 73 ü arayın şikayetinizi bildirin..genel de küçük illerin servisleri ilgisiz oluyor..tek yetkili kendileri oldukları için... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2013 Aynen öyle Sayın Çağatay, çok rahatladım bu cevapla. Kendi kendime kızıp duruyorum neden 1.6 EB almadım diye. Arıyorum model de yok... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2013 Sayın Çağatay, çok rahatladım bu cevapla. Kendi kendime kızıp duruyorum neden 1.6 EB almadım diye. Arıyorum model de yok... Ortalama Nisan ayından sonra satış bitti elde kalmadıysa yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2013 Servis Müşteri hizmetleri yetkilisi ile görüştüm durumu anlattım istediğim bir gün tekrar gelmemi aracında başında durarak yapılan işlemleri izlememi teklif ettiler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2013 Ortalama Nisan ayından sonra satış bitti elde kalmadıysa yani Toplam kaç tane geldiğini öğrenebilir miyiz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2013 Toplam kaç tane geldiğini öğrenebilir miyiz? Sorayım bakalım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap