Ozan Altundal Oluşturma zamanı: Ağustos 26, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 26, 2013 Merhabalar, Aramadan bulamadığım ve muhakkak vardır konu diyip forum kirliliği yaratmamak adına yeni başlık da açmadım.. iki sorum var satın alma ile ilgili: 1-şuan ikinci el araç satış ve devir işleri nasıl gerçekleşmekte ve güncel noter fiyatları hakkında bilgisi olan var mı? Ayrıca ikinci el oto kredisi çekmeyi düşünüyoruz.Bu durumda nasıl bir prosedür var tecrübesi olan varmı? 2-istanbulda ikamet ediyorken yabancı plaka araç alırsak plaka değişimi zorunlu mu en son düzenlemelerle? değiştirme zorunlu değil ise yabancı plaka kalırsa sorun olur mu?ikamet adresi yine kendi oturduğum yer yapabiliyorum diye biliyorum.Yani internette okuduğum kadarıyla öyle diyorlar ancak mesaj tarihleri eski olduğundan güncen bilgi almak istedim.. Şimdiden cevaplar için teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2013 Merhabalar, Aramadan bulamadığım ve muhakkak vardır konu diyip forum kirliliği yaratmamak adına yeni başlık da açmadım.. iki sorum var satın alma ile ilgili: 1-şuan ikinci el araç satış ve devir işleri nasıl gerçekleşmekte ve güncel noter fiyatları hakkında bilgisi olan var mı? Ayrıca ikinci el oto kredisi çekmeyi düşünüyoruz.Bu durumda nasıl bir prosedür var tecrübesi olan varmı? 2-istanbulda ikamet ediyorken yabancı plaka araç alırsak plaka değişimi zorunlu mu en son düzenlemelerle? değiştirme zorunlu değil ise yabancı plaka kalırsa sorun olur mu?ikamet adresi yine kendi oturduğum yer yapabiliyorum diye biliyorum.Yani internette okuduğum kadarıyla öyle diyorlar ancak mesaj tarihleri eski olduğundan güncen bilgi almak istedim.. Şimdiden cevaplar için teşekkürler http://www.bodrum.pol.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=26 Buraya bir bakın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2013 Aramadan bulamadığım ve muhakkak vardır konu diyip forum kirliliği yaratmamak adına yeni başlık da açmadım.. Konu açıldı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Altundal Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2013 Konu açıldı Ben benzer konular açılmıştır diye açmak istememiştim ama demek ki yokmuş bulamama sorunu bende değilmiş teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2013 Ben benzer konular açılmıştır diye açmak istememiştim ama demek ki yokmuş bulamama sorunu bende değilmiş teşekkürler Aslında; Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Altundal Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 2013 Aslında; halbuki noter diye arama da yapmıştım arama motoru su kaynatmış çalışmıyo bu kısma cevap aldım o zaman plakayla ilgili kısım için yardım bekliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap