Faruk Çevik Oluşturma zamanı: Ağustos 28, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 28, 2013 Merhaba arkadaşlar,yaklaşık bi buçuk aydır 1.0 EB titanium smart aracımı beklemekteyim.Aracı aldığım Ylova Ford Bayisinden aradılar az evvel.Avrupada üretim yeri değişikliğinden dolayı aracın ancak ekim ayı ortaları gibi geleceğini söylediler.İsterseniz fiyat sabitlmesi için verdiğiniz 2 bin lirayı geri verelim talebinizden vazgeçin isterseniz bekleyin dediler.Sizce nasıl bir yol izlemeliyim.Bu süreçte bana araç lazım.Arabasız sıkıntı çekerim.Acaba bu gecikmeden dolayı bayiiden bana kullanmalık araç verirlermi ikinci el olarak.Görüşlerinizi bekliyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 Merhaba arkadaşlar,yaklaşık bi buçuk aydır 1.0 EB titanium smart aracımı beklemekteyim.Aracı aldığım Ylova Ford Bayisinden aradılar az evvel.Avrupada üretim yeri değişikliğinden dolayı aracın ancak ekim ayı ortaları gibi geleceğini söylediler.İsterseniz fiyat sabitlmesi için verdiğiniz 2 bin lirayı geri verelim talebinizden vazgeçin isterseniz bekleyin dediler.Sizce nasıl bir yol izlemeliyim.Bu süreçte bana araç lazım.Arabasız sıkıntı çekerim.Acaba bu gecikmeden dolayı bayiiden bana kullanmalık araç verirlermi ikinci el olarak.Görüşlerinizi bekliyorum... Vermezler. Siz şunu teklif edin, tüm Türkiye'ye gelen araçları kontrol etsinler illaki bayilere giden araçlar vardır henüz satılmamış, onu alsınlar.. Tabiki renk ve kasa olarak isteğiniz tutmayabilir. Titanium Smart bulunur illaki. Bu süre içinde araç kiralanabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Faruk Çevik Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 Aynı zamanda başka sıfır araç bakıyorum.Fiyat donanım olarak kafama yatan olursa vazgeçme seçeneğini kullanabilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 Leon 1.6 tdi dsg Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Faruk Çevik Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 Leon 1.6 tdi dsg arada 7 bin lira fark var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 biraz hafif kasa ama dün bir arkadaşla gezdik, reno capture 1.5 90 bg dizel, baz donanım, 51.000 siz başka bayilere telefon edip araç arayın bence, onlarada bırakmayın. ama dedikleri gibi araç yok. bu arkadaşaım 1.6 benzinli istiyor, eylül sonu diyorlar. eylülde kur zammı gelecek, ford sa bekleyin, başka araçsa hemen gidin alın.3 gün sonra zamlı fiyatlara maruz kalacaksınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Faruk Çevik Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 biraz hafif kasa ama dün bir arkadaşla gezdik, reno capture 1.5 90 bg dizel, baz donanım, 51.000 siz başka bayilere telefon edip araç arayın bence, onlarada bırakmayın. ama dedikleri gibi araç yok. bu arkadaşaım 1.6 benzinli istiyor, eylül sonu diyorlar. eylülde kur zammı gelecek, ford sa bekleyin, başka araçsa hemen gidin alın.3 gün sonra zamlı fiyatlara maruz kalacaksınız. 1 buçuk aydır bu arabayı bekleyince başka araç beğenemiyorum.Beklicez gibi görünüyo. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 Sabrın sonu selamettir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Faruk Çevik Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 trend x dizel veya 1.6 atmosferik seçeneklerini düşünmeye değer mi bu gecikme ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 trend x dizel veya 1.6 atmosferik seçeneklerini düşünmeye değer mi bu gecikme ? Bence değmez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 euro bukadar oynayınca beklenen hareketler bunlar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 euro bukadar oynayınca beklenen hareketler bunlar Temmuz Ağustos ayında üretim yok. Türkiye bazlı olay değil bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 Fiyatı sabitlenmiş arabayı bu kur hareketlerinde satmak istemiyor olabilirler. Müşteri caydırmaya da çalışıyor olabilirler. Bilmiyorum hep mi kötü düşünüyorum. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Faruk Çevik Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 Fiyatı sabitlenmiş arabayı bu kur hareketlerinde satmak istemiyor olabilirler. Müşteri caydırmaya da çalışıyor olabilirler. Bilmiyorum hep mi kötü düşünüyorum. Benim de aklıma böyle bişey geldi ancak bu bayi kaynaklı mı yoksa otosan kaynaklı mı bilemedim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 (düzenlendi) 1 buçuk aydır bu arabayı bekleyince başka araç beğenemiyorum.Beklicez gibi görünüyo. focus tan vaz geçip reno captur gibi saçma sapan bir araba almak (attan inip eşşşeğe binmek gibi birşey ) pek güzel bir tercih olmaz gibi geliyor bana ama onun yerine opel astra 1.3 dizel edition veya sport donanım 50 bin lira sport 54 bin liraya alınabilir.Pazarlıkla biraz daha inebilirler ...Ben olsam hiç beklemez bu aracı alırdım yeni leon da güzel tercih olabilir DSG siz daha ucuza alınabilir,baz donanım dizel 47 bin orta donanımda sanırsam 53 civarıydı. Ağustos 28, 2013 çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar