Hasan Şahin Oluşturma zamanı: Ağustos 30, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 30, 2013 Arkadaşlar merhaba bugün arkadaşın arabaya teyp taktırırken focus 3 için navigasyon dvd vs varmı diye sorunca aşağı linkteki ürünü indirdi. Arka görüş kamerası gps anteni vs dahilmiş ve fiyat olarak 1700tl dedi. Ürün özelliklerine baktığımda radar algılama yazıyor buna anlam veremedim? Radar tespit cihazı görevimi görüyor? Eğer öyleyse bir sıkıntı yaşarmıyım malum faturalı sanayi bakanlığı onaylı ürün bunun dışında önerirmisiniz sesli komutta çalışıyormuş okey derseniz taktıracağım. Servise gidip cyclone taktırmak mı mantıklı yoksa bumu ? http://www.naviin.com/urun_detay.asp?uid=76 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2013 Söz konusu cümle şu; Radar algılama ve otomatik arka görüntüleme fonksiyonu. Yani google translate ile okadar yapmışlar Bence park sensörleri çalışıyor diyor ve geri kameralı park sistemi varmış. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2013 servislerdeki cyclone markanın fiyatına ne dediler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2013 (düzenlendi) Arkadaşlar merhaba bugün arkadaşın arabaya teyp taktırırken focus 3 için navigasyon dvd vs varmı diye sorunca aşağı linkteki ürünü indirdi. Arka görüş kamerası gps anteni vs dahilmiş ve fiyat olarak 1700tl dedi. Ürün özelliklerine baktığımda radar algılama yazıyor buna anlam veremedim? Radar tespit cihazı görevimi görüyor? Eğer öyleyse bir sıkıntı yaşarmıyım malum faturalı sanayi bakanlığı onaylı ürün bunun dışında önerirmisiniz sesli komutta çalışıyormuş okey derseniz taktıracağım. Servise gidip cyclone taktırmak mı mantıklı yoksa bumu ? http://www.naviin.com/urun_detay.asp?uid=76 aynı ürün piyasada 700-800 tl ye falan satılıyor çok para istemişler http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-navigold-ford-focus-2012-uyumlu-navigasyonlu-oem-double-teyp-96984814/detay/ Ağustos 30, 2013 çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Şahin Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2013 aynı ürün piyasada 700-800 tl ye falan satılıyor çok para istemişler http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-navigold-ford-focus-2012-uyumlu-navigasyonlu-oem-double-teyp-96984814/detay/ işte forumumuzun güzelliği sormasam enayi gibi 1700 tl verecektim sonuçta tahmin ettiğim gibiyse hepsi çin menşei birini ali getiriyor adı ali oluyor diğerini veli getiriyor adı veli oluyor durum böyleyken servistemi taktırmak mantıklı? fakat servisteki sistemde sesli komut çalışmıyormuş Söz konusu cümle şu; Radar algılama ve otomatik arka görüntüleme fonksiyonu. Yani google translate ile okadar yapmışlar Bence park sensörleri çalışıyor diyor ve geri kameralı park sistemi varmış. Yakup bey mesaj iletildi tamam servislerdeki cyclone markanın fiyatına ne dediler.. açıkcası sormadım fiyatını fakat forumdan takip ettiğim kadarıyla 1300 -1500 civarı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2013 işte forumumuzun güzelliği sormasam enayi gibi 1700 tl verecektim sonuçta tahmin ettiğim gibiyse hepsi çin menşei birini ali getiriyor adı ali oluyor diğerini veli getiriyor adı veli oluyor durum böyleyken servistemi taktırmak mantıklı? fakat servisteki sistemde sesli komut çalışmıyormuş Yakup bey mesaj iletildi tamam açıkcası sormadım fiyatını fakat forumdan takip ettiğim kadarıyla 1300 -1500 civarı aracınıza böyle bir sistem düşünüyorsanız alın uygun fiyatlısını taktırın sonuçta dediğiniz gibi hepsi aynı biri ali biri veli biri mehmet ismi ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Şahin Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2013 aracınıza böyle bir sistem düşünüyorsanız alın uygun fiyatlısını taktırın sonuçta dediğiniz gibi hepsi aynı biri ali biri veli biri mehmet ismi ... üstadım ankara da bildiğiniz yer varsa düşünürüm gerçekten çok uygun fiyatı 2 yıl garantili zaten sonrasında bozulup çöpede atılsa zararı yok varmı önerebileceğiniz ankarada benzer ürün? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2013 üstadım ankara da bildiğiniz yer varsa düşünürüm gerçekten çok uygun fiyatı 2 yıl garantili zaten sonrasında bozulup çöpede atılsa zararı yok varmı önerebileceğiniz ankarada benzer ürün? benim bildiğim yer yokta internetten falan sipariş verip serviste taktırabilirsiniz yani . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Şahin Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2013 benim bildiğim yer yokta internetten falan sipariş verip serviste taktırabilirsiniz yani . teşekkürler hocam sağolun biraz araştırayım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2013 Sesli komut özelliği iptal olmasaydı çoktan almıştım böyle birşey... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2013 (düzenlendi) Görüntü itibari ile aynı cihaz gibi görünebilir. Ancak kullanılan işlemci dolayısı ile hızı, işletim sistemi ve menü görüntüleri aynı değildir. Kaldıki sahibinden linki verilen ürün kesin ön park sensörünü desteklemiyordur. Ağustos 31, 2013 Yılmaz Tunç tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burkan Ü. Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2013 Kanser olursunuz Daha önceden fiestam vardı ve ordada güzel bir klübümüz vardı halada konuşuruz. Fiestada navi gibi oem ürün kullanan bir çok arkadaşım oldu.Ya ne olucak hevesimizi alalım dediler 700-800 liraya aldılar piyasadan fakat yavaşlığı ses kalitesi güncelleme sorunları navigasyonu dokunmatik ekranın algılaması 3-4 aya sonra plastiğin renk atması kolay çizilmesi gibi bir çok sorunla karşılaştılar. Oem olarak bir çok ürün ülkemize giriyor ve burda üzerine marka basılıyor.Bunlardan en düzgünü sanırım cyclone ... En azından ürünün biraz arkasında duruyorlar diğerlerine girmeyin derim. Keyifini çıkarayım derken canınızı sıkmayın. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yücel Engin Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2014 izmit esoto ford servisi kesinlikle piyasadaki en iyi kaliteli ve yıllardır sorunsuz çalışıyor diye ısrarlar navitec ny 251 y ' yi öneriyor. fiyatta 1700 tl gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykut Dizdar Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Navitec Türkiye üretimi değil mi yahu? Focus için neden Avrupa ya da Amerika üretimi multimedya sistemi yok acaba? Cyclone ne, Navitech ne abi?!? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2014 Servis doğru söylüyor olabilir, ama en iyi kârı Navitech'ten alıyor, onun için de tavsiye ediyor olabilir. Avrupa, Amerika üretimi olmuyor bu tür ürünlerin. Uzakdoğu üretimleri %90. Bir de bazı yerli üretimleri. Bu konuda uzakdoğuya rakibiz .. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap