Emrah Karaalan Oluşturma zamanı: Eylül 1, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 1, 2013 Dostlarım o kadar araştırdım karar vereceğim ama halen daha bana bu motorun motorsiklet motoru olduğunu ve çok sıkıntı yaşayacağımı söyleyenler var. İşin içinden çıkamıyorum. Yığınla performans videosu izledim ama çevremdeki ön yargıyı kıramadım. Ne yapmalıyım sizce. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Faruk Çevik Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2013 (düzenlendi) Bu onyargiyi kiramazsiniz.halkimiz aracin performamsini motor hacmiyle oranlamaya aliskin.iyice yayginlasmasi lazim bu motorlarin. Eylül 1, 2013 Faruk Çevik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Karaalan Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2013 Genelde 1.2 Jetta ile kıyaslıyorlar. O kasayı 1.2 kaldırmazken 1.0 koca focusu nasıl kaldırsın deniyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin koç Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2013 Bunlari size söyleyenler sıkıntı yaşamiş 1.0 Ecoboost motorlu bir ford gösterdilermi size tavsiyem araba alicaginiz zaman kimseye danişmayin her kafadan farkli ses cikar en iyisi kullanicilara sormak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2013 Dostlarım o kadar araştırdım karar vereceğim ama halen daha bana bu motorun motorsiklet motoru olduğunu ve çok sıkıntı yaşayacağımı söyleyenler var. İşin içinden çıkamıyorum. Yığınla performans videosu izledim ama çevremdeki ön yargıyı kıramadım. Ne yapmalıyım sizce. Arabayı sen alıyorsun. Onlar almıyor ki niye herkese sorarsınız Test edin beğeniyorsanız alın buradaki kimseyi dinlemeyin İçinizi dinleyin Sonra ah vah olmasın.. Nacizane 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Karaalan Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2013 Ben 1.6 dizel focusu full doldurup köye giderdim full bagajla. Acaba 1.0 bunun altından kalkabilirmi düşünmeden edemiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2013 Ben 1.6 dizel focusu full doldurup köye giderdim full bagajla. Acaba 1.0 bunun altından kalkabilirmi düşünmeden edemiyorum Tüketim konusunda kalkamaz ama performans'da kaldırır. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2013 Forumda alıp kullanan ve çok memnun kalan arkadaşlarımız var..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2013 Teknoloji gün geçtikçe daha iyi şeyler sunuyor.Yakın tarihte hayali kurulan pek çok şey bugün insana çok sıradan gelebiliyor, 1.0 EB ise işte öyle bir şey.. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin koç Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2013 Ben 1.6 dizel focusu full doldurup köye giderdim full bagajla. Acaba 1.0 bunun altından kalkabilirmi düşünmeden edemiyorum Forumda uzun yola cikan bir arkaş vardi sanirim. Ve oldukca memnundu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2013 Anca konuşuyor millet. O tork fakiri 1.6 atmosferiklere toz yutturur. Bunu diyenler kaç defa sürdüle acaba bu aracı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin koç Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2013 Bu konuya bi bakin isterseniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2013 Anca konuşuyor millet. O tork fakiri 1.6 atmosferiklere toz yutturur. Bunu diyenler kaç defa sürdüle acaba bu aracı? Sürdün mü hiç 1.6 len aradaki fark torkun alındığı yer 1.6 güçsüz değil. Ehliyet alınca tekrar yaz Ayrıca bu tür eylem ve söylemlere devam edersen okulun başlamasını beklemeyeceğim.Son uyarım 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2013 Hocam siz ne mühendisisiniz? Umarım makinacı değilsinizdir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Karaalan Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2013 Orman mühendisiyim pek anlamam o yüzden motordan mekanikten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap