Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Lpg'den Sonra Yazılım Güncelleme

A.Coşar

Soru

2013 Temmuz girişli F3 Trend X Sedan Benzinli aracıma 1200 km de Lpg taktırdım. Acaba servise gidip "aracıma tüp taktırdım,hele bir yazılım güncelleyelim" demeli miyim, yoksa ses etmeden usulca ilk yıl bakımını mı beklemeliyim?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

• 0

selam.. bende de focus 3 style var. araç 32000km de iken lpg taktırdım aracım şu an 37000kmye merdiven dayadı :) lpg takılmadan önce vites geçişleri çok iyiydi fark edilmiyordu bile. ama lpg takıldıktan sonra hafif bir titreme(sürekli olmuyor özellikle düşük viteslerde oluyor) ve arada bir ilk kalkışta ikinci vitese geçene kadar uzun bir titreme mevcut. acaba benim de sorunum bu güncelleme yapılmamasından mı kaynaklanıyor bir bilginiz var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

selam.. bende de focus 3 style var. araç 32000km de iken lpg taktırdım aracım şu an 37000kmye merdiven dayadı :) lpg takılmadan önce vites geçişleri çok iyiydi fark edilmiyordu bile. ama lpg takıldıktan sonra hafif bir titreme(sürekli olmuyor özellikle düşük viteslerde oluyor) ve arada bir ilk kalkışta ikinci vitese geçene kadar uzun bir titreme mevcut. acaba benim de sorunum bu güncelleme yapılmamasından mı kaynaklanıyor bir bilginiz var mı?

LPG takıldıktan sonra olan sorun LPG ile ilgilidir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.