Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Guzel anlatim Yakup tesekkurler en begendigim apple tanitimiydi. 5c ve 5s arasi farklar nelerdir ? Veya soyle sorayim 5c hangi iphonela es deger Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Yukarda yazdığım gibi sabrim 5C = 5 ama biraz daha ağır 20 gr kadar ve dışı lake kaplı plastik bunları kabul edenler için sorunsuz olur.Ek olarak i5'den daha şarj'lı Burada kıyaslama mevcut: http://www.apple.com/iphone/compare/ Kontratsız fiyatları da aşağıdaki gibidir. Bana 1.600 liralık masraf çıktı :P (32gb) 5s: $649/$749/$849 (16/32/64GB) 5c: $549/$649 (16/32GB) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Parmak izini vs özellikleri gösteriyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Yukarda yazdığım gibi sabrim 5C = 5 ama biraz daha ağır 20 gr kadar ve dışı lake kaplı plastik bunları kabul edenler için sorunsuz olur.Ek olarak i5'den daha şarj'lı Burada kıyaslama mevcut: http://www.apple.com/iphone/compare/ Kontratsız fiyatları da aşağıdaki gibidir. Bana 1.600 liralık masraf çıktı :P (32gb) 5s: $649/$749/$849 (16/32/64GB) 5c: $549/$649 (16/32GB) Ben yine Irak'a mahkum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Ben yine Irak'a mahkum Pasaport işi sıkıntı yoksa çok avantajlı dışarıdan almak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Engin abi video için sağol.Parmak izi umduğumdan iyi olmuş kaydırma olarak düşünmüştüm.. good Ve hız'ı hissedilir derecede iyi geldi bana vay anasını ya final sürüm falandır belki bi gelsin bizimki de öyle smootthh olacak mı bakalım Ek olarak, parmak izi ile alışveriş devri başlatmış inatla NFC kullanmıyor apple.. Barkod okutuluyor ve parnak basılıyor.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 nabıyoruz şimdi? hangisini alıyoruz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tahsin Altınata Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 4s sahipleri i7 ne kadarını alabiliyorlar acaba ?ne kadar eksik ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 4s sahipleri i7 ne kadarını alabiliyorlar acaba ?ne kadar eksik ? Sitemizde ios7 tanıtım başlığı var orada yazmış olabilirim . Özetle birçoğu yok hele bugünkiler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tahsin Altınata Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Sitemizde ios7 tanıtım başlığı var orada yazmış olabilirim . Özetle birçoğu yok hele bugünkiler İlla yenisini aldıracaklar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 İlla yenisini aldıracaklar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 İlla yenisini aldıracaklar yeni özellikleri istiyorsanız yenisini almanız gerekmesinden daha doğal birşey yok. bu başlıktaki yeniliklerin tümü donanımsal zaten. adamlar resmen bilgisayar işlemcisi koymuşlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 yeni özellikleri istiyorsanız yenisini almanız gerekmesinden daha doğal birşey yok. bu başlıktaki yeniliklerin tümü donanımsal zaten. adamlar resmen bilgisayar işlemcisi koymuşlar. Ozan GM geldi linkler gelince atarım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 @Yakup Çağatay, http://shiftdelete.net/ios-7nin-gold-master-surumu-yayinlandi-46933.html?ref=promo seversin bu siteyi ios 7 GM sürümü...başladın mı indirmeye? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 @Yakup Çağatay, http://shiftdelete.net/ios-7nin-gold-master-surumu-yayinlandi-46933.html?ref=promo seversin bu siteyi ios 7 GM sürümü...başladın mı indirmeye? Gerek yok onlara bakmaya Biz indirmeden yükleyebiliyoruz Final'i sıfırdan indireceğim telefonu satacağım kişi temiz kullansın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap