Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 Sabri çakma batarya alma, iphone icin almıştım alıp takmiştim diye hatırlıyorum (eninde değilim gerçi) pil şişmiş telefon çöp oldu. İpodada almistim gerçi sorun olmamıştı onda aklıma geldi, sipariş listesine baktım pil almamışım, demekki orjinal pilmiş şişen... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 05.10.2013 - 10:03 tarihinde, Ozan Karsavuran yazdı: Sabri çakma batarya alma, iphone icin almıştım alıp takmiştim diye hatırlıyorum (eninde değilim gerçi) pil şişmiş telefon çöp oldu. İpodada almistim gerçi sorun olmamıştı ondaaklıma geldi, sipariş listesine baktım pil almamışım, demekki orjinal pilmiş şişen... OEM diyor orjinaldir heralde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2013 05.10.2013 - 22:53 tarihinde, Sabri Özer yazdı: OEM diyor orjinaldir heralde sanmıyorum orjinal olduğunu, appleın yedek parça satışı yok zaten. ama dediğim gibi benim şişen pil orjinalmiş, sökerken biraz eğilip bükülmüştü ondan oldu heralde. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2013 5s ilk tv reklamı.. http://www.youtube.com/watch?v=xYsSiaBZmRk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 5s'i (iOS 7.0.4) kullanıyorum gün boyunca, kısa kısa bazı ilerlemeleri (kıyaslama 5'e göre) aktaracağım. Ekran, renkler daha canlı Batarya, daha uzun gidiyor; gün boyu wifi veya hücresel açık, konum servisi sürekli açık, internet kullanan app'ler kulanıldı. Oyun oynanmadı. Şuan %15 şarj kalmış 10 saat kullanımda 12.5 saat beklemede gözüküyor. Bunun içinde telefon görüşmesi de var o da yarım saat. Batarya için 2. gün örneği, Şuan şarj %13 kalmış, 6.5 saat kullanım 8.5 saat bekleme.Bunda ise kullanım dahilinde müzik açıktı çoğunlukta tabiki hücresel hep açıktı wifi çok az, konum servisi aktif. Safari ve internetli app'ler kullanıldı. Oyun yok. Parmak hızı iyi çalışıyor, bazen hemen bazen 1 sn'de tanıyor. Henüz alışamadım enayi gibi şifre giriyorum çoğu kez Bazı kullanıcılar tanıtmayı beceremiyor sanırım 2-3 sn diyenleri anlayamıyorum. Kamerası çok iyi olmuş. Örnek olarak akşam fotosu yolluyorum. Normalde flaş yanar ve çeker foto. Bunda önce flaş yanıyor ardından odaklanma yapılıyor ardından flaşı kesip doğru tonda tekrar yakarak fotoğrafı yakalıyor. Kameraya ek olarak diğer çekimleri daha sonra aktarmaya çalışacağım. Az önce tamamen karalık oda da çektim Tek deneme de 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Aynı parmağı 2 kere tanitinca daha iyi oluyormuş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 06.01.2014 - 09:20 tarihinde, Ozan Karsavuran yazdı: Aynı parmağı 2 kere tanitinca daha iyi oluyormuş. Toplam 5 hakkınız var. İstenirse aynı parmak farklı açılardan 2-3 kez tanıtılabilir. Hata payı azalıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Batarya için 2. gün örneği, Şuan şarj %13 kalmış, 6.5 saat kullanım 8.5 saat bekleme.Bunda ise kullanım dahilinde müzik açıktı çoğunlukta tabiki hücresel hep açıktı wifi çok az, konum servisi aktif. Safari ve internetli app'ler kullanıldı. Oyun yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 06.01.2014 - 15:20 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Batarya için 2. gün örneği, Şuan şarj %13 kalmış, 6.5 saat kullanım 8.5 saat bekleme.Bunda ise kullanım dahilinde müzik açıktı çoğunlukta tabiki hücresel hep açıktı wifi çok az, konum servisi aktif. Safari ve internetli app'ler kullanıldı. Oyun yok. Birkaç gündür bende kullanıyorum. Dogrusu sistem ve cihaz çok uyumlu. Pil 2300-2600mAh civarında cihazlar gibi performans veriyor. i5 böyle degildi arkadaslardan gördüğüm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 06.01.2014 - 17:08 tarihinde, Engin Uzunoğlu yazdı: Birkaç gündür bende kullanıyorum. Dogrusu sistem ve cihaz çok uyumlu. Pil 2300-2600mAh civarında cihazlar gibi performans veriyor. i5 böyle degildi arkadaslardan gördüğüm. Ben 1-2 gün daha bekler jb yaparım Denetim Merkezi'ni zenginleştirmek için 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 06.01.2014 - 15:20 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Batarya için 2. gün örneği, Şuan şarj %13 kalmış, 6.5 saat kullanım 8.5 saat bekleme.Bunda ise kullanım dahilinde müzik açıktı çoğunlukta tabiki hücresel hep açıktı wifi çok az, konum servisi aktif. Safari ve internetli app'ler kullanıldı. Oyun yok. Bana yeterli geldi. Jb ne kazandırıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 06.01.2014 - 17:16 tarihinde, Engin Uzunoğlu yazdı: Bana yeterli geldi. Jb ne kazandırıyor. Eskiye nazaran pek gerekli değil ios7 oldukça değişken oldu zaten.Ama başından beri beklediğimiz Denetim Merkezine özelleştirme eklemediler saflar.. Şöyle göstereyim Ek olarak kilit ekranına yazılar, yazı tipleri vs eklenir,tema eklenir vsvs Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 @Yakup Çağatay, bu iyimiş yahu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 06.01.2014 - 17:35 tarihinde, Onur Sezgin yazdı: @Yakup Çağatay, bu iyimiş yahu Yap yap jb biraz da onun tadına bak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2014 06.01.2014 - 17:36 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Yap yap jb biraz da onun tadına bak her şey sıfırlanacak ama dimi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap