Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 1.6 dizel için dedim ben 130ps güçlü bir seçenek diye ,işin içine 2.0 ı katarsak zaten 130ps nin güç olarak pek bir manası kalmaz. Şuan reno ve hyundai den başka kimsede yok 1.6 dizel güçlü bir seçenek huyundai de zaten güç var ama bu gücü performansa dönüştüremiyor geriyo reno kalıyor 1.6 güçlü olarak... Senin devlette sıkıntı yok mu ? Hep bizmkinde sıkıntı var nedense ?Sen başka bir devlette mi yaşıyorsun Yakupcan yav ? Benimki hep sıkıntı da Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Benimki hep sıkıntı da sıkıntı büyük Yako Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Benimki hep sıkıntı da daha da sıkıntıdan kurtulmaz bu gidişle .Bir daha da Davosa gelmem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Bu arabanın her yeri güzel de 1- Şu eksoz tasarımını bulan kimse kendisini saygıyla anıyorum. Her arabanın k.çına bunu koymak zorundalar mı anlamadım. Çirkin geliyor bana. Çok yapay geliyor. Sanki o eksoz görünümlü şeyler boşmuş gibi geliyor. (Bilmiyorum belki de boştur) 2- Koltuk kafalıkları çok ilginç tasarlanmış. Sanıyorum ileri geri hareket kabiliyetleri var. Ancak çok çirkin. 3- Koltukların arka kısımlarını diken ya da genel olarak koltukların dikiş işiyle uğraşan bölüm, kısım ya da fırma artık her neyse, o bölümle ilgili adamı değiştirsinler, ya da bu koltuk bölümünde çalışanların tamamını değiştirsinler. Abi kasap dikmiş gibi koltuk arkalarını yine. 4- Baklava dilimli koltuk tasarımı son dönemde lüx tabir edilen araçlarda görmeye alışkın olduğum bir tasarım. En son S serisinde vardı. Bence mahsuru yok. Ancak beyaz renk fobim olduğundan siyah ya da kahve olursa sanki daha şık olacak. 5- Ön ızgaraya bayıldım diyebilirim. Çok klas durmuş. 6- Gündüz ledlerinin etrafındaki kromlar çok sırıtmış gibi geldi. Daha kibar ve ince tasarlanabilirdi. Bunların dışında bu araba olmuş. Bir dahaki incelememizde görüşmek üzere :D :D Bir de bu arabaya bu renk gitmemiş. Siyah üzerinde lanse edilmeliydi bu resimler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Range Rover Sport'ta daha güzeldi Vouge dan.Hemde sport epey daha ucuzdu.Mondeo'da da aynı olay var. Lüx yapacağız diye fazla oynuyorlar. Zaten tasarım harikası yapmışsın, daha niye oynuyorsun? İçine koy bufalo derisini çok lüx istiyorsan. Direksiyonuda porselen ike kapla oldu sana lüx Motor konusunda ise mevcut 1.6 dizel 8valf 115lik motor ve 6 ileri şanzıman,hantal Volvo s80 i bile rahatça kaldırıyor. Yüksek performans için 2.0 dizeller tercih edilmeli. Yeni kasa Mondeo'nun Türkiyedeki ilk sahiplerinden birisi olacağım. Yüksek performaslı araçları sevmeme rağmen 1.6 dizelden vaz geçmeyeceğim motor seçiminde. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Range Rover Sport'ta daha güzeldi Vouge dan.Hemde sport epey daha ucuzdu.Mondeo'da da aynı olay var. Lüx yapacağız diye fazla oynuyorlar. Zaten tasarım harikası yapmışsın, daha niye oynuyorsun? İçine koy bufalo derisini çok lüx istiyorsan. Direksiyonuda porselen ike kapla oldu sana lüx . Aynen öyle. Sen bu işi biliyorsun adamım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Detay fotolar eklendi.. Bence çok iyi duruyor her yönüyle. Beyaz unique değiş renk çeşidi olacak invidual gibi düşünebilirsiniz. Bu araba niye tanıtıldı ki diyenler için; Frankurt Fuarı geldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eren Tan Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Volkswagen ile Opel'in sonu geldi desenize! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Bu araba niye tanıtıldı ki diyenler için; Frankurt Fuarı geldi Ha ha ha... Almanlar tiksinir böyle arabalardan, bu ancak Orta ve Uzak Doğu'ya ve ora kökenli Batı'da yaşayanlara ilginç gelir. Arabayı çıkaramadılar ya, ilgiyi ayakta tutmaya çalışıyorlar ve giderek daha komik oluyorlar. Bu arada önümüzdeki yıl Ağustos'ta Passat yenilenmiş hali ile piyasaya çıkacak. Skoda Superb şık ve ucuz alternatif olarak var, Mazda 6 çok ilgi gördü. Çok geç kaldılar! 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 O koltuklar, o deri kaplamalar.. ohh mon diyö, sanirim kusacagim.. şaşmaz oto sanayi'de tasarlattilar sanirim... Ford bu mondeo'yu satamadigi surece isterse konusan KITT modeli cikarsin, yine nafile... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Baklava dilimli koltuklar gerçekten mide kabartıcı, sadece titanium kurtarır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Baklavası olmayan ülkeler ne diyor acaba 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Ben beğenmedim.Neyse ki zaten çıkmasına 1 yıldan fazla süre varmış Komik duruma düşmüşler Frankfurtta gösterecek bişeyimiz olsun diye yapmışlar Tutarsa Çinde tutar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 (düzenlendi) güllüoğlu baklava , mercedes yapınca oluyor , mondi yapınca arap style Eylül 4, 2013 Tolga Başaran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 güllüoğlu baklava , mercedes yapınca oluyor , mondi yapınca arap style Türk'ler lüks'e alışık değil Buradan bunu anladık patron 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap