Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2013 Bu aksam bu arabayi gordum yesilkoyde mesaj attim adama burda oturuyorsaniz arabayi gorebilirmiyim diye http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-hatasiz-cupra-panoramik-tavan-plusdsg-135213219/detay 2 tane makyajli var biri bu zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2013 ve içinden nefret ettigim arabalardan BMW çatılına geçtikten sonra zaten iyi olan sürüş dinamikleri daha da düzeldi, bir de mükemmel motorlar eklendi, yani tarzı olan ama ucuz olmayan bir araba. Tek sorun ne kadar sürüşünü beğensem de sürekli o kokpite bakmam ve buna tahammül edebilmem mümkün değil., bu yüzden hep klasman dışı oldu. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-cam-tavan-metalik-beyaz-sifir-hata-136801351/detay Yukarda instagramdan fotosunu paylastigim araba ilana koymus 3. Makyajli cupra oldu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murathan Özdemir Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 Bundan alalım sana Sabri yok artık twizy satışa başladımı türkiyede :S Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 yok artık twizy satışa başladımı türkiyede :Smini cooper a da bakin bence gider var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2013 Başka bir forumdan link verebilir miyim ? Yasak mı ? @Yakup Çağatay, Sorayımda sonra fırçalanmiyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2013 Başka bir forumdan link verebilir miyim ? Yasak mı ? @Yakup Çağatay, Sorayımda sonra fırçalanmiyim Bilmem ki ver ford değilse alalım ulu orta soruyorsun çakallll 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2013 Bilmem ki ver ford değilse alalım ulu orta soruyorsun çakallll hahaha Emrivaki yapıyorumki izin ver diye İbiza cuprayla ilgili 2-3 link koyuyorum sorun olursa direk kaldır sorun değil benim için you know me http://www.seatclubturkey.com/ibiza/36771-06-ruh-20-cupra-yollarda-ilk-izlenimlerim.html http://www.seatclubturkey.com/fotograflarimiz/39259-angaranin-baglari-buklum-buklum-cupralari.html 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Konuyu açali nerdeyse 1 ay olacak aklim fikrim bunda ya Bu rengi nerdeyse gormemistim hic ilk bugun gordum bir forumda aklimda bu rengi alip jantlari aynalar gibi piano black boyatmak vardi bu arkadas nerdeyse yapiyormus plastidiple yesilimsi bir renk yapmis. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Yandan hic begenmedim ben bunu ya. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Bazen tasarim hersey degildir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Bazen tasarim hersey degildir Olsun canim. O da onemli. Onden fena ama. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Olsun canim. O da onemli. Onden fena ama. Yandan boyle top gibi ama one bir lip ve arkaya spoilerle zupper olur Valide bu fikrimi sacma buldu senin arabayi satip bunu mu alican dedi ama teknik detaya girmedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Yandan boyle top gibi ama one bir lip ve arkaya spoilerle zupper olur Valide bu fikrimi sacma buldu senin arabayi satip bunu mu alican dedi ama teknik detaya girmedim Biraz basit bakıyorlar. Babama kalsa sedan tüm arabalar hatchback tüm arabalardan daha iyi yol tutuyor, uzun yolda daha rahat ettiriyorlar mesela En büyük fark bu durumda hız mesela da o çok belirtilmesi faydalı sonuçlanabilecek bir kriter değil malesef 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2013 Biraz basit bakıyorlar. Babama kalsa sedan tüm arabalar hatchback tüm arabalardan daha iyi yol tutuyor, uzun yolda daha rahat ettiriyorlar mesela En büyük fark bu durumda hız mesela da o çok belirtilmesi faydalı sonuçlanabilecek bir kriter değil malesef Annem o tepkiyi verince annecim bunda olay motor sanziman ikilisi dedim gecistirdim Dogus ekim sonunda 7 tane cupra gelicek demisti yarin aricam bakalim gelmisse bi canlisini gorelim binelim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap