Metehan Uyanık Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2013 Selamlar arkadaslar ilan yayinlamislar bu kasadn anlayan varmi die e46 320i serisi 6silindir dir arac spor sanziman ve cok guclu oldugu icin tiptroniklerde sikinti olabiluyor illaki cizik vuruk oluyor haliyle modeli gecmis arabalar elektronik oldugu icin aracaci alirken cok titiz davranmaniz gerekir . Ben ki bmw hastasi olarak aylarca gezmeme ragmen temizini bulamadim .su anlik en iyisi focus bklm ilerde insallah olur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2013 Bugun ibiza cuprasi olan bir arkadasimla bulustuk biraz kullandim hem arabayi iyice tanimis oldum Video cektik youtubea yuklesin aticam buraya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2013 Bugun ibiza cuprasi olan bir arkadasimla bulustuk biraz kullandim hem arabayi iyice tanimis oldum Video cektik youtubea yuklesin aticam buraya Valla bende cupralara hastayım bu ara. Polo gti dan daha güzel görünüş olarak. Gti daha kaliteli deniliyor ama bilemiyorum içi boş sanki cupranın. Dün babamla baktık cupralara valla o bile beğendi görünüşü çok güzel dedi. Nasıl ilk izlenimler? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2013 Valla bende cupralara hastayım bu ara. Polo gti dan daha güzel görünüş olarak. Gti daha kaliteli deniliyor ama bilemiyorum içi boş sanki cupranın. Dün babamla baktık cupralara valla o bile beğendi görünüşü çok güzel dedi. Nasıl ilk izlenimler? Ibiza cupra Polodan daha dolu bir araba standartda tabi bu katlanir ayna far sensoru yagmur sensoru bunlar poloda yok Motor sanziman uyumu inanilmaz. Kalkışlarda resmen arabanin onu kalkiyor tek sıkıntı boy-kilo yuzunden sığmama. Usb yok o kötü. Konsol geri yatık gibi o yüzden daha açık önun benim focustan. Bu arabada orta iptali ve son susturucu yerine küçük bir tüp var. Videolar yarina artik Ek olarak aracin yurtdisi fiyati daha yuksek burda daha ucuz Dogus zararina satiyor nerdeyse Polo pahali dengeliyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2013 Direkt Stage 2 bu bak. Coilover da çaktın mı dadından yenmez http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-stage-2-seat-ibiza-cupra-147066165/detay/ Denk geldim konuyu hortlayım dedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2013 Direkt Stage 2 bu bak. Coilover da çaktın mı dadından yenmez http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-stage-2-seat-ibiza-cupra-147066165/detay/ Denk geldim konuyu hortlayım dedim Yok almiyim sağol Videolari atsin youtubea link aticam buraya bende hortlaticam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2013 (düzenlendi) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2013-ibiza-cupra-147374518/detay 2013 ler çok güzel jantlarıda güzel. edit; fotoğraflardaki cinliği kimler farkedecek bakalım Aralık 28, 2013 O. Fatih Yurter tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-2013-ibiza-cupra-147374518/detay 2013 ler çok güzel jantlarıda güzel. edit; fotoğraflardaki cinliği kimler farkedecek bakalım Arka lastikler tumsekte onu mu diyosun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2013 Arka lastikler tumsekte onu mu diyosun Evet evet ne güzel durmuş öyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2014 Oto-park'ın yorumlarını çok severim mail atmıştım teste alır mısınız diye zaten geliyor demişlerdi yüklemişler dün gece https://youtu.be/_KmfArhMDjg 24. dakikadan sonraki görüntüler arada yaptıkları geyik "pampalar" bilmeyenler için söyliyeyim ne apaçi tipler demeyin Polo Gtiyla farkları falan herşey var ve Polo Gtidan daha çok beğenmişler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2014 Oto-park'ın yorumlarını çok severim mail atmıştım teste alır mısınız diye zaten geliyor demişlerdi yüklemişler dün gece 24. dakikadan sonraki görüntüler arada yaptıkları geyik "pampalar" bilmeyenler için söyliyeyim ne apaçi tipler demeyin Polo Gtiyla farkları falan herşey var ve Polo Gtidan daha çok beğenmişler Benim bile alasım geldi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2014 Ben böyle bir geyik görmedim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2014 Çok iyiymiş la bu. Elemanların tarzlarını da sevdim ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2014 Çok iyiymiş la bu. Elemanların tarzlarını da sevdim ben Ben böyle bir geyik görmedim...Çok iyiler ya hic bir araba test edende goremeyeceginiz yorumlar var. 8. Etap falan aliyo arabayi sadece ozellikleri anlatiyor falan. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2014 Bizim kötü Focus'u test etmeye değer bulmamışlar mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap