Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Yuhunuz [emoji3][emoji3] Ne fesat adamsın len sen.Ne anladın kim bilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Ne fesat adamsın len sen.Ne anladın kim bilir Benim içim mi fesat ele güne rezil olduk [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Benim içim mi fesat ele güne rezil olduk [emoji3] Hee o konuyu diyon sen.Onu da kimse yanlış anlamadı ki eminim ben.Meyva ağacından sözettiğinizi anlamışlardır bence Bu arada başlığa itirazım var.Niden Gençlere yazıyor.Bayanlara da yazsın banane. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Kullandim bir 1 saat kadar ama süper rahat edemedim hatta forumda konu açmıştım koltuk fabrika çıkışından daha da geriye alinabilir mi diye O arabadan inerken sağ ayak topuğuyla far anahtarina çarpma durumu Focusda tam rahatim sıkıntı yok. Ama Saruhanin fiestaya binerken buluşmada biraz acı çektim-ki ben makyajsız fiestayi izmir çeşme arasi kullandim ve gayet rahattim anlam veremedim saruhanın arabayla bütünleşmen gözümün önünde arka koltuğa mı oturdun direkt yoksa ne biliyim arabamı senin sırtındaydı anlamadım sahi niye öyle oldu o ? fiestanın içi bizim focustan daha ferah gelirdi bana... ama makyajsız kullanmıştım bende 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 saruhanın arabayla bütünleşmen gözümün önünde arka koltuğa mı oturdun direkt yoksa ne biliyim arabamı senin sırtındaydı anlamadım sahi niye öyle oldu o ? fiestanın içi bizim focustan daha ferah gelirdi bana... ama makyajsız kullanmıştım bende Ya makyajla bir şeyler yaptılar koltuğa yada Saruhanın koltuk yüksekteydi biraz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Ya makyajla bir şeyler yaptılar koltuğa yada Saruhanın koltuk yüksekteydi biraz La ne yapacaklar koltuğa olum koltuğu ayarlasaydın 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 İnternette sport paket jantı vardı.Eşime alacağım fiesta için alıp depoya koyayım bari.İkimizinde arabası aynı olsun jantları bakımından. @Mert Yürüyen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 La ne yapacaklar koltuğa olum koltuğu ayarlasaydın sabri fiestaya İnternette sport paket jantı vardı.Eşime alacağım fiesta için alıp depoya koyayım bari.İkimizinde arabası aynı olsun jantları bakımından. @Mert Yürüyen o nasıl oluyor abi allasen, tahrikte son nokta ya zor anlar yaşattı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 sabri fiestaya o nasıl oluyor abi allasen, tahrikte son nokta ya zor anlar yaşattı Zorla jantları çaldıracak sana kötü yola düşeceksin sonunda dikkatli ol [emoji28] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Zorla jantları çaldıracak sana kötü yola düşeceksin sonunda dikkatli ol [emoji28] Köpeği olsun jantlar onun.Beni bir jantlamı korkutacanız.Önemli olan karşılıklı verilen değerdir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Zorla jantları çaldıracak sana kötü yola düşeceksin sonunda dikkatli ol [emoji28] dimi yahu... neyse ağır tahrikten faydalanırım Köpeği olsun jantlar onun.Beni bir jantlamı korkutacanız.Önemli olan karşılıklı verilen değerdir. öpüyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Köpeği olsun jantlar onun.Beni bir jantlamı korkutacanız.Önemli olan karşılıklı verilen değerdir. Saygılar dimi yahu... neyse ağır tahrikten faydalanırım öpüyorum Hadi koş koş yola geldi köpeği olsun jantlar dedi [emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 @Sabri Özer, Yazılım sonra, Sprintbooster denedin mi hiç ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 @Sabri Özer, Yazılım sonra, Sprintbooster denedin mi hiç ? Yok denemedim 700 lira vermek gelmedi içimden doğrusu. Ama ilerde olabilir tabi belki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2015 Yok denemedim 700 lira vermek gelmedi içimden doğrusu. Ama ilerde olabilir tabi belki Doğruyu söylemek gerekirse yazılım kendini çok bariz şekilde hissettirmiyor ama Sprintbooster taktığın anda işin rengi bir anda değişecek sen bile inanamayacaksın, Belki bu hothatch hevesini törpüleyebilir diye düşünüyorum. Şu aşamada yazılıma verdiğim paranın hakkını alamamış veya yaptırmasam bile olurmuş gibi hissediyorum (eminim sende aynı düşünüyorsundur) ama Sprintbooster için durum tam tersi son kuruşuna kadar hakkını veriyor ve arabamı değiştirsem dahi yine yeni arabada kullanacağım için verdiğim paraya da hiç üzülmüyorum (yazılımın böyle bir avantajı yok o yeni sahibi ile gidecek) Sprintbooster olmasaydı kendimi kandırılmış gibi hissederdim galiba... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap