Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Bazisi var 2400 kmde yag kalmamis bazisi var hic yag yakmadi diyor Normal, sürmek var sürmek var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Cok arastirdim girmedigim forum kalmadi ama şu yağ yakma sorunu hepsinde var gibi aslinda sorun degilmis normalmiste normalin ustu yakiyormus. Bazisi var 2400 kmde yag kalmamis bazisi var hic yag yakmadi diyor Her motor yağ yakar. 2400 kmde yağı bitiren gece gündüz makinayı redline kullanmıştır. Bagaja 4lt lik bir kutu yağ koyar arada bi seviyeyi kontrol edersin sıkıntı olmaz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Sizce mantikli mi bisey mi ? Bu yasta istemiyorum ekonomi yapayim, istiyorum guzel bir egzoz sesi ara hizlanmalarda koltuga hafif yapismak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Sizce mantikli mi bisey mi ? Bu yasta istemiyorum ekonomi yapayim, istiyorum guzel bir egzoz sesi ara hizlanmalarda koltuga hafif yapismak Tdci'a önce chip yaptır dene Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Tdci'a önce chip yaptır dene Oyle degil ya boyle devirli hizlanmak guzel bir motor sesi falan imkanim varken yapsammi diyorum keske dememek icin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Oyle degil ya boyle devirli hizlanmak guzel bir motor sesi falan imkanim varken yapsammi diyorum keske dememek icin Dene dene ve Fiesta'yı bekle alacaksan da böyle çakma ürünler alma kimse bakmaz buna Çin işi çizgileri var kia olsa kimse almaz vw çakması diye alıyorlar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Dene dene ve Fiesta'yı bekle alacaksan da böyle çakma ürünler alma kimse bakmaz buna Çin işi çizgileri var kia olsa kimse almaz vw çakması diye alıyorlar Nasil ezdi hemen Fiestanin geleceği yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Sabri sen gazlanmışsın ya ama öyle devirli hızlanmak istiyorsan Honda CTR bakacaksın Yakupta çok sever Honda CTR ı hem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Nasil ezdi hemen Fiestanin geleceği yok Yok canım baştan beri hoşuma gitmiyor çizgisi leon dahil buna. Eski seri daha karakterliydi bana göre. Aşırı yorucu çizgiler mevcut yada ben yaşlandım Neyse konu dışı benden bu kadar daha da yorum yapmam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Yok canım baştan beri hoşuma gitmiyor çizgisi leon dahil buna. Eski seri daha karakterliydi bana göre. Aşırı yorucu çizgiler mevcut yada ben yaşlandım Neyse konu dışı benden bu kadar daha da yorum yapmam Yaşlı admin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Günaydınlar... Sabri'nin Cupra sevdasını yeni bir konuya taşıyalım: "Gençlere ekonomik HotHatch", daha çok tartışma götürür. Ve cevap: Sabri senin yerinde olsam hemen değiştirirdim, mantıklı olduğu için değil çok keyif vereceği için, yoksa ekonomik anlamda her açıdan zarardasın 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Yakıt giderini hesapla, minimum 10 litre ortalama ile gideceğini kabullen. Bütçen yetiyorsa gözünü kırpmadan Cupra'ya kavuş bence. Fiyat/Performans gidiş olarak çok mantıklı bir seçim bence. Yağ yakmış, yüksek hızda stabil değilmiş, bunlar pek dert edeceğin şeyler değil bence. Benzine verilen paraya bu kadar acımasam uzun vadeli ilk hedefim cupra olurdu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Herkese günaydın Toledo cupra verelim http://www.youtube.com/watch?v=LYpHkyxlvO8&feature=youtu.be Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Günaydınlar... Sabri'nin Cupra sevdasını yeni bir konuya taşıyalım: "Gençlere ekonomik HotHatch", daha çok tartışma götürür. Ve cevap: Sabri senin yerinde olsam hemen değiştirirdim, mantıklı olduğu için değil çok keyif vereceği için, yoksa ekonomik anlamda her açıdan zarardasın Yakıt giderini hesapla, minimum 10 litre ortalama ile gideceğini kabullen. Bütçen yetiyorsa gözünü kırpmadan Cupra'ya kavuş bence. Fiyat/Performans gidiş olarak çok mantıklı bir seçim bence. Yağ yakmış, yüksek hızda stabil değilmiş, bunlar pek dert edeceğin şeyler değil bence. Benzine verilen paraya bu kadar acımasam uzun vadeli ilk hedefim cupra olurdu Gaza gelmeye çok musait biriyim yapmayın dogus otomotiona gidicem haftaya bir bakicam binicem. Simdi hesabim su yonde focus bize 64.500e geldi ben uzerine temiz bi 3.000 harcadim 58-60 arasi gidicek dolu bir ibiza cuprada 54-56 arasi o aradaki parada plaka kasko falana gidecek. Yani nerdeyse kafa kafaya. E tabi bu cupra modeli segment dusursemde bunu unutmamak gerek. Yakit konusunda ise yaptigim km yariyariya dusecek nerdeyse oyuzden boyle bir fikire kapildim. Benim dusunduren seyler segment düşüşunden gelen lüx kaybi malzeme kalitesi ve darlik( daha binmedim focusdan daha genis bile hissettirebilir) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 58-60 arasi gidicek o paraya satamazsın malesef. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap