Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Leon'un içine tahammül edebiliyormusunuz? Gerçekten akıllara zarar bir dashboard dizaynı var aracın; dıştan ne kadar güzelse içten o kadar iğrenç. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemal kaya Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 şu benzin fiyatları beni de zorlamaya başladı, konuyu görünce araçları takas etsek mi diye içimden geçirdim doğrusu, eğer paran yoksa hiç kıpraşma bence......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Kendi arabami satip niye dizel leon alayimki ben sadece bekarken hevesim varken imkanimda varken en mantikli olan ibiza cupraya gecsemmi dedim. Kriterim 0 olacak kesinlikle ve basmazsam az yakacak yani yeni nesil benzinli olacak. Cooper S olabilir ama fiyati nedir ? 54e full yaris frenli cam tavan zartzurt cupra alinabiliyor. Mini ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemal kaya Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 bu Kendi arabami satip niye dizel leon alayimki ben sadece bekarken hevesim varken imkanimda varken en mantikli olan ibiza cupraya gecsemmi dedim. Kriterim 0 olacak kesinlikle ve basmazsam az yakacak yani yeni nesil benzinli olacak. Cooper S olabilir ama fiyati nedir ? 54e full yaris frenli cam tavan zartzurt cupra alinabiliyor. Mini ? bu şartlarda seçenek polo gti olabilir mi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Kriterim 0 olacak kesinlikle ve basmazsam az yakacak yani yeni nesil benzinli olacak. Cooper S olabilir ama fiyati nedir ? 54e full yaris frenli cam tavan zartzurt cupra alinabiliyor. Mini ? Arka sayfada birkaç ilan koydum. Performanslı miniyi sıfır 60 civarı alamazsın. Sıfır 82bin 184bg Cooper S. Kaça bırakırlar bilmem ama temiz ikinci eli çok zevkli araba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 bu bu şartlarda seçenek polo gti olabilir mi Polo gtiyla ibiza cupra motor sanziman altyapi olarak ayni zaten, ben ibizayi tercih ettim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemal kaya Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Polo gtiyla ibiza cupra motor sanziman altyapi olarak ayni zaten, ben ibizayi tercih ettim ibiza daha ucuz ise, (2. el satarken polo daha rahat olabilir, ) al geç git o zaman, hayırlı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 2.el Cooper S.... http://www.youtube.com/watch?v=_cdJUtRTwzE Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 2.el Cooper S.... Cok yakmaz mi ? Birde 0 taraftariyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemal kaya Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Cok yakmaz mi ? konunun, sahibi olarak bu soru abes olmuş şimdi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Hepsi çok yakacak bunu bir kabullenelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 konunun, sahibi olarak bu soru abes olmuş şimdi ? Ibiza cupraya gore demek istedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Bence bu segmentte en yakışıklı bu araç. Sanırım seneyede türkiyeye sınırlı sayıda gelecekmiş. Arabada 200 bg EDC olacakmış. Fakat 1,618'deki 18 sayesinde vergiler yüzünden fiyatı biraz pahalı olacağı düşünülüyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Sabri ben bile bi ara ciddi ciddi düşundum cupra için. Guzel arac.bekar adamsin al bin Dimi 19 ay oldu arabami alali 35.000 km civarindayim ayda 1,800 km yapmisin bu inecek 600-700lere. Bekarim tek gidiyorum saga sola falan dusuncelerdeyim yani Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Normalde millet segment buyutur ben iniyorum simdi aldim diyelim 54e falan cuprayi sonra onu saticam 45 civarina 3. Arabamda uste segment isticem. Yani bana bu macera yaklasik 8-10 bin liraya mal olacak. Bir bizimkilere citlatayimda. Hayatta hep temkinli yaklasmisimdir herseye pisman olmamak icin suanda oyle bi andayim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap