Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Normalde millet segment buyutur ben iniyorum simdi aldim diyelim 54e falan cuprayi sonra onu saticam 45 civarina 3. Arabamda uste segment isticem. Yani bana bu macera yaklasik 8-10 bin liraya mal olacak. Bir bizimkilere citlatayimda. Hayatta hep temkinli yaklasmisimdir herseye pisman olmamak icin suanda oyle bi andayim Seninle yüz yüze görüşseydik cevabını verirdim de neyse 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Seninle yüz yüze görüşseydik cevabını verirdim de neyse :D Yakup ara şu otosanida getirsinler Fiesta STyi ya ! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Seat forumlarına kaptırıcaz gibi Sabri'yi. Cupra'yı ne kadar süre kullanmayı planlıyorsun? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Seat forumlarına kaptırıcaz gibi Sabri'yi. Cupra'yı ne kadar süre kullanmayı planlıyorsun? Bu forumu birakicagimi dusunmeyinde Sadece arabamin surasi bozuldu ne olabilir falan diye konu acmicam o kadar bulusmalara gelirim. Ibizayi kullanirim baya evlenene kadar veya keyfini alana kadar veya benzin olayindan bikana kadar. Belli mi olur iş geregi uzun yol yapmam gerekir falan. Elime iyi para gecer belki degistirene kadar. Biraz karisik oldu ama boyle https://www.youtube.com/watch?v=NCS-QfxQuwc&feature=youtube_gdata_player 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Hayatta hep temkinli yaklasmisimdir herseye pisman olmamak icin suanda oyle bi andayim Temkinli yaklaştığına pişman olmayasın? Tabii bir diğer seçenek de imkansızı biraz zorlayıp herşeye rağmen Fiesta ST'yi beklemek ve arada fikrin olgunlaşmasını sağlamak. Sonuçta ST daha zevkli bir araç olacaktır. Beri taraftan DSG opsiyonu ve uygun fiyatı Ibiza'yı da cazip kılmıyor değil. Ooof of, hayat zor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Otosana focus ST nin arka tampon ek biyiklarini sipariş geçtik geçen gun. Ellerinde varmiş stokta.bir gun içinde geldi. Standart Focus ile aynı parçanın kullanılmadığından emin miyiz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Standart Focus ile aynı parçanın kullanılmadığından emin miyiz? Tampon ekleri ? Yok yahu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Dünya'nın en hızlı konuşan almanıymış bu adam da. Uzun vadeli kullanmayı planlıyorsan sıfır almanın dezavantajları göz ardı edilebilir. İstediğin donanımda bir araba olması daha önemli hale gelecek tabiki de. Bence al Sabri ömrün boyunca bu kadar giden ve daha fazla gitmesini basit şeylerle sağlayabileceğin bir arabaya sahip olma ihtimalin çok düşük bence. Koltuk rahatsız ederse alternatif koltuklara bakmanı bile önerebilirim arabadan vazgeçmemen için Forum işini öylesine dedim canım benim de elinde sonunda Bimmer'a geçeceğim aşikar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Ben hala amaç kullanımı zevkli performanslı araç ise Cooper derim. Seat, Polo bunlar standart arabaları evirip çevirip paketleme çalışmaları. Madem sınıf düşülüyor bari daha kalite artsın. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat E. Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 208 GTİ 1.6 THP 200 hp... Ben olsam alır mıydım bilmiyorum ama bir test et derim. En azından fikir olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Alınabilir hot hatch şuan ibiza cupra veya polo gti. Benim focus verilip bu alınır mı ? Alınmaz. Onlar zaten hothatch de sayılmaz. İlle de biraz daha hızlı diyorsan bildik birinden 180 lik focus al gitsin. PS: 8 sayfa benim için çok uzun. Hepsini okumadım. Kusura bakma.. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Alınmaz. Onlar zaten hothatch de sayılmaz. İlle de biraz daha hızlı diyorsan bildik birinden 180 lik focus al gitsin. PS: 8 sayfa benim için çok uzun. Hepsini okumadım. Kusura bakma.. Nadir anlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Nadir anlar E doğruya doğru. Hot-hatch dedinmi benim aklıma Golf GTi, focus ST, Megane zart zurt falan geliyor. Ötekiler hızlı üniversiteli/liseli arabaları gibi geliyor bana. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Mertol abi acı ama gerçek yorumunu yapmış. Liseli arabası henüz denmez de örnek olarak: zamanında Scirocco da baya başarılı genç arabası idi, şimdi o da apaçi arabası oldu mesela. GTI ve Cupra'ların da sonu aynı. Hız isteniyorsa hala Cupra alınır, rodaj bitince stage 1 stage 2 yapılır. Konfor da isterim dersen Mini JCW kesinlikle tatmin eder. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 2013 Ekonomik ve Otomatik hatch buldum Şuan ülkemizde satılan tüm focus'lardan daha iyi kalkıyor hemde 100 ps ile , bilin bakalım bu bir ford Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap