Tamer T. Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 6, 2013 arkadaşlar 2012 model focus 1.6 Ti-VCT Style araç almayı düşünüyorum fiyatı 42 ooo Tl 12000 km donanım performans ve tüple uyumlu olup olmadığı hakkında kullanan arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var şimdiden teşekkürler. şimdiye kadar 5 araç aldım ama ford ilk defa alacağım.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2013 1.6 performansı var. Alt devir güçsüz üst devir canlı. Tüp ile uyumlu lütfen ilgili başlıkları takip ederek bilgi alınız bunun için Hayırlı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2013 Performans klasik. Aman aman zevkli değil ama kötü hiç değil. Style plus veya titanium tercih edin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet K. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2013 Öncelikle hayırlı olsun beklentilerinizi bilemem ama performansı iyi sayılır,bende yaklaşık 2 yıldır style kullanıyorum imkanınız varsa titanium alın ayrıca ford servisleri aksini söylesede lpg ye uyumlu olduğu söyleniyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2013 Ben 2 senedir style plus kullanıyorum çok memnunum.hiç bir sıkıntı yok ti-vct motorlarda lpg sıkıntınsı yaşayan pek duymadım..ama unutmayın lpg işlemi yaparken montaj çok önemlidir..usta ve marka konusunda seçiçi davranmanız yararınıza olacaktır... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap