Bekir Delibaş Oluşturma zamanı: Eylül 8, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 8, 2013 arkadaslar araç vites 1 de 2 ye atarkene gazı birden bırakmıyor sorun nedir aceba (rölanti valfinni temizledim olamadı ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ömer akman Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2013 diğer viteslerde olmadığına emin misin. birde bu konuyu oku yakup abinin ilk yorumu sizin sorunuza yardımcı olacaktır:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Gaz kelebeğinden de olabiliyor bazen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Enes Duman Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Gaz kelebeği açık kalıyordur belki. Diğer viteslerde oluyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 gaz kelebeğine giden kabloyu değiştirin bisiklet fren hortumu gibi bir çelik hortumdur ha el atmışken kelebeği söküp yağlatınız 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir Delibaş Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 rölanti valfinin bozuk olma olasılığı varmı sizce . diğer viteslerde fazla dikkat etmedim ama düşük viteslerde çok belii ediyor. debreje bastığımda araba gazı bırakmadığından bağrıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 A.Coşar Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 arkadaslar araç vites 1 de 2 ye atarkene gazı birden bırakmıyor sorun nedir aceba (rölanti valfinni temizledim olamadı ) Sayın Delibaş, pedallara değen bir paspas vb varsa lütfen önce onları kontrol edin. Pedal bir yere takılıyor mu diye bakın;zira eski arabamda böyle bir sorun(!) yaşamıştım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 rölanti valfinin bozuk olma olasılığı varmı sizce . diğer viteslerde fazla dikkat etmedim ama düşük viteslerde çok belii ediyor. debreje bastığımda araba gazı bırakmadığından bağrıyor Rölantinizde dalgalanma yoksa rölanti valfinizde bir problem yoktur. siz önce gaz kelebeğine bi WD40 sıkın elinizle bikaç kere çekip bırakın. Takılma devam ediyorsa eğer gaz telini değiştirmeniz gerekecektir. Ama Büyük ihtimalle WD40 sorununuzu çözecektir. 2004 yılında autodromda yapılan bir drag yarışında başıma gelmişti. Gaz kelebeğim dip gazda takılı kalmıştı. Duvara 10 cm kala durabilmiştim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir Delibaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 tmm arkadasslar sorun çözüldü gaz kelebeği temizlendi sorun kalktı sayılır. herkeze teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kubilay Acar Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2014 Rölantinizde dalgalanma yoksa rölanti valfinizde bir problem yoktur. siz önce gaz kelebeğine bi WD40 sıkın elinizle bikaç kere çekip bırakın. Takılma devam ediyorsa eğer gaz telini değiştirmeniz gerekecektir. Ama Büyük ihtimalle WD40 sorununuzu çözecektir. 2004 yılında autodromda yapılan bir drag yarışında başıma gelmişti. Gaz kelebeğim dip gazda takılı kalmıştı. Duvara 10 cm kala durabilmiştim. Bu gaz kelebenin yeri tam olarak neresi acaba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Bekir Delibaş
arkadaslar araç vites 1 de 2 ye atarkene gazı birden bırakmıyor sorun nedir aceba (rölanti valfinni temizledim olamadı )
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 9 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap