Can Uzun Oluşturma zamanı: Eylül 11, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 11, 2013 Arkadaşlar merhaba Aracım 50000 oldu. 45000 bakımı gecikmeli bakım politikamdan dolayı 50000 de yapılacak. Eskişehirde meşhur bir özel ve bir yetkili servisi arayıp bu arabanın otomatik vites şanzıman yağı değişecek mi? diye sorduğumda aldığım cevaplar şöyle; 1- abi şanzıman yağını değiştirme sıkıntı olur (özel servis) -??? (dumur) 2- şanzıman yağı 90000 civarı değişir (yetkili servis) -ustam 45000 olmasın - yok yok 90000, zaten maliyetli olur -??? ne dersiniz bu memlekette işinin ehli adam bulmak bu kadar mı zor yoksa bende mi bi problem var... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cüneyt Özgül Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 aracın kitapçığında ne yazıyor peki ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 60 binde bir değişmeli diye biliyorum. Siz yine de kitapçığa bir bakın isterseniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Can Uzun Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 aracın kitapçığında ne yazıyor peki ? valla benim kitapçıkta lüzumsuz bir sürü bilgi var ama bakım peryotları ile ilgili hiç bir bilgi yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 45000 yazıyor, parantez içindede bazı vites kutuları demiş. bence çok erken 45K heleki PS için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Can Uzun Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 45000 yazıyor, parantez içindede bazı vites kutuları demiş. bence çok erken 45K heleki PS için. Banada erken gibi geliyor sonuçta araç 2 yaşında. forumdaki arkadaşların yorumlarına göre hareket edeceğim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Hangi focus bu ? Araç bilgilerinizi tam yazarsanız bizde zorlanmayız. Profil bilgilerindeki araç kısmı bu sebeple vardır teşekkürler. Kitapçık global hazırlanır bakım ise ülke şartlarına göre yani klavuzda olmaz.Yetkili servis size aracı alırken bilgiyi verir. websitesi ise güncelleri yayınlar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Can Uzun Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 (düzenlendi) Hangi focus bu ? Araç bilgilerinizi tam yazarsanız bizde zorlanmayız. Profil bilgilerindeki araç kısmı bu sebeple vardır teşekkürler. Kitapçık global hazırlanır bakım ise ülke şartlarına göre yani klavuzda olmaz.Yetkili servis size aracı alırken bilgiyi verir. websitesi ise güncelleri yayınlar.. Resmimin altında araç bilgileri gözükmüyor mu? gerçi 2011 tarihi kesişim küme elamanı, ok tekrar edeyim 2011 focus 2,5 benzinli (lpg) otomatik Titanium 50,000 km Eylül 11, 2013 Can Uzun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Ben F3 olduğunu düşünüp yazdım 45K km diye. F2.5 tam otomatikmiydi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Can Uzun Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2013 Ben F3 olduğunu düşünüp yazdım 45K km diye. F2.5 tam otomatikmiydi? Evet eski otomatik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap