Ömer Efe ONUR Oluşturma zamanı: Temmuz 23, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 23, 2011 yagmur sensöru nun calisma olayini ben cözmus degilim ( acikcasi yagmur da yagmadi aldigimdan beri) su felan döktum cama bi icraat yok.bi ayar mi yapmak gerekiyor ? bunu bilen bi arkadasim anlatirsa cok makbule gececek. cahiligimin kusuruna bakilmasin lutfen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 Hatalı olabilir belki ama söyle hatırlıyorum. Hız calışmaz konumdan sadece 1 kademe yukarı cekin. Sensör aktif olacak. Duyarlılık için kol ucunda ki kademeyi oynatın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 Bazen sistem karışıyor heralde. Ben kolu 1 kademe yukarda tutuyordum yani yağmur sensörü aktif konumda oluyor. Yağmur yağdığında çalışmıyordu daha sonra kolu aşağı indirip tekrar 1 kademe yukarı çıkarıyordum. Yağmur damlası düştüğü an çalışıyordu. birde yağmurun şiddetine göre hızlanıp yavaşlıyor. Siz bi kademe aşağı indirip sonra yukarı çıkarın daha sonra su dökün veya elinizi koysanızda olur. Çalışacaktır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre V. Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 silecek konu en altta iken (pasif durumda iken) sadece 1 kademe yukarı çıkarın. Sonrasında hız ayarı için kol üzerinde bulunan ayarı yapın.( ben en hızlı da tutuyorum) Yağmur damlası aynanın o altındaki kısma düşdüğünde çalışacaktır. Arkadaşımızın dediği gibi yağmur şiddetine göre sileceğin çalışma saniyesinde farklılık olacaktır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 aracın hızıda etkiliyor çalışma hızını çalışma mantığını ben çözemedim ama çok sevdiğim bir özellik kışın hep açık dururdu kol kafasına göre takılıyordu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ömer Efe ONUR Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 (düzenlendi) yaf merak ettim simdi bu olayi.dedeiklerinizi deniyecegim. yagmur yagsa denicem hemen ( yagmur duasina mi ciksak ne ) Temmuz 23, 2011 force48350 tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 yağmurla alakası yok elinize bi sprey su alın 1. kademedeyken suyu sıkın. Ama suyu camın herhangi bi yerine sıkmayın. Aynanın olduğu yerde küçük bi sensör var siyah bölgeyi diyorum. O tarafa suyu sıkarsanız çalışacaktır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ömer Efe ONUR
yagmur sensöru nun calisma olayini ben cözmus degilim ( acikcasi yagmur da yagmadi aldigimdan beri)
su felan döktum cama bi icraat yok.bi ayar mi yapmak gerekiyor ?
bunu bilen bi arkadasim anlatirsa cok makbule gececek. cahiligimin kusuruna bakilmasin lutfen
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 6 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap