Muhammet Akyıldız Oluşturma zamanı: Eylül 12, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 12, 2013 aracımda yokuş yardımı yok,aracıma yokuş yardım sistemi taktırabilirmiyim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 Ayrıca şoför kapısı tam kapalı olmayıncada devreye girmiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 çok mantıklı gelmedi bana. focus için araba çalışıyor olsa viteste bırakamazsın hill holder vites boşken devreye girmez. e motor çalışmıyor olsa kaymaz. hadi diyelim opelde vites boşkende devreye giriyor, kaç sn tutuyormuş ki? focusta o sürede arabadan inmek için hastaneye filan yetişiyor olmak lazım Valla düşününce bana da mantıklı gelmedi ama astraya hiç binmişliğim olmadığı için doğru olabilir ihtimali vardır belki dedim..En azından aracın ekranında ne aktif ne değil yazması lazım .Bilemiyorum ama böyle bir yazıyı okudum araştırayım bulursam paylaşırım yine 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 Ayrıca şoför kapısı tam kapalı olmayıncada devreye girmiyor focus manuelde giriyor otomatikte girmiyor Valla düşününce bana da mantıklı gelmedi ama astraya hiç binmişliğim olmadığı için doğru olabilir ihtimali vardır belki dedim..En azından aracın ekranında ne aktif ne değil yazması lazım .Bilemiyorum ama böyle bir yazıyı okudum araştırayım bulursam paylaşırım yine yanlış anlama ben yazıyı okusamda inanasım gelmez. ben şimdi böyle bir hikaye uydursam sağda solda birisi görse haber yapacak olsa nasıl olsa doğruluğunu araştırmayacak. ama belki opel itiraz ederdi böyle birşey olamaz diye. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 focus manuelde giriyor otomatikte girmiyor yanlış anlama ben yazıyı okusamda inanasım gelmez. ben şimdi böyle bir hikaye uydursam sağda solda birisi görse haber yapacak olsa nasıl olsa doğruluğunu araştırmayacak. ama belki opel itiraz ederdi böyle birşey olamaz diye. Arabam.comda bulamadım ama opelcilerin forumunda birisi şöyle dile getirmiş: Nerde yaşandı tam olarak hatırlamıyorum fakat eğimli bir yola arabasını park eden kişi elektronik el frenini çekiyor ve iniyor aşağı fakat araç hill holder yardımı ile dururken bir anda bırakıyor kendini ve adam arabasını yakalayana kadar kaçıyor zaten sonuç 4 araca çarparak duran bir araç... Allah kimseye yaşatmasın bunu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 Arabam.comda bulamadım ama opelcilerin forumunda birisi şöyle dile getirmiş: Nerde yaşandı tam olarak hatırlamıyorum fakat eğimli bir yola arabasını park eden kişi elektronik el frenini çekiyor ve iniyor aşağı fakat araç hill holder yardımı ile dururken bir anda bırakıyor kendini ve adam arabasını yakalayana kadar kaçıyor zaten sonuç 4 araca çarparak duran bir araç... Allah kimseye yaşatmasın bunu şimdi benim buradan anladığım adam el freni çekip iniyor ama o esnada aslında el freni devreye girmemiş araç hill holderda duruyormuş hill holderın süresi doluncada kaymaya başlamış. eğer ki doğru anladıysam buna yorumun yukarıdaki ile aynı. Eğer olay böyle olduysa bana göre o esnada el freni devreye girmiş sonrasında arızadan dolayı boşalmıştır. Opelin mühendislerinin bu kadar düşüncesiz olma ihtimali yok bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 şimdi benim buradan anladığım adam el freni çekip iniyor ama o esnada aslında el freni devreye girmemiş araç hill holderda duruyormuş hill holderın süresi doluncada kaymaya başlamış. eğer ki doğru anladıysam buna yorumun yukarıdaki ile aynı. Eğer olay böyle olduysa bana göre o esnada el freni devreye girmiş sonrasında arızadan dolayı boşalmıştır. Opelin mühendislerinin bu kadar düşüncesiz olma ihtimali yok bence. bende aynı şeyi anladım ama aracı bilmediğim için olmaz öyle şey de diyip kesin fikir belirtmk istemiyorum.Bu kadar çok yazıldığına göre böyle bir durum olmuş.Ancak dediğin gibi opel mühendislerinin bunu atlayabileceklerini sanmıyorum eğer öyleyse tam tazminatlık bir durum bu.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Muhammet Akyıldız
aracımda yokuş yardımı yok,aracıma yokuş yardım sistemi taktırabilirmiyim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 21 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap