A.Coşar Oluşturma zamanı: Eylül 13, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 13, 2013 Arkadaşlar, arabam daha 3 aylık ama ön kaput üzerinde oluşmaya başlayan minik taş çizikleri canımı sıkmaya yetti. Kaputa karbon folyo kaplatmak istiyorum. Aytozu gri Sedan F3 için renk vb. önerilerinizi bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 Asla... Bir focus'a edilebilecek en büyük eziyet. Şeffaf ya da gövde renginde yarım kaput filmi tercih edin. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 (düzenlendi) Arkadaşlar, arabam daha 3 aylık ama ön kaput üzerinde oluşmaya başlayan minik taş çizikleri canımı sıkmaya yetti. Kaputa karbon folyo kaplatmak istiyorum. Aytozu gri Sedan F3 için renk vb. önerilerinizi bekliyorum. ben şeffaf koruma filmi yaptım sizede öneririm .Bence karbon folyo aracın tipini bozuyor en iyisi şeffaf koruma filmi ama yarım değil kaputu tam kaplatın Eylül 13, 2013 çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 ben şeffaf koruma filmi yaptım sizede öneririm .Bence karbon folyo aracın tipini bozuyor en iyisi şeffaf koruma filmi ama yarım değil kaputu tam kaplatın Sayın Çağlar, gövde rengi dışında karbon folyo aklıma bile gelmedi zaten. Pekiyi şeffaf maliyeti kaç TL oldu? Fikir sahibi olmak istiyorum da...Gidince kazık yemek de istemiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 Sayın Çağlar, gövde rengi dışında karbon folyo aklıma bile gelmedi zaten. Pekiyi şeffaf maliyeti kaç TL oldu? Fikir sahibi olmak istiyorum da...Gidince kazık yemek de istemiyorum. valla ben 170e falan yaptırdım 120ye olanda vardı ama ,piyasada genelde 150-250 arası değişiyor ... şeffaf film daha iyi olur diye düşünüyorum ben yinede karar sizin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 (düzenlendi) valla ben 170e falan yaptırdım 120ye olanda vardı ama ,piyasada genelde 150-250 arası değişiyor ... şeffaf film daha iyi olur diye düşünüyorum ben yinede karar sizin Sayın Çağlar,kusura bakmayın yakalamışken sorayım bari... Peki kaputun hepsi mi,yoksa yarısı falan mı? Ve ön tampon dahl mi? Ya da ön tampona yapıyorlar mı? Kızmayın lütfen,bu tecrübeyi sizden edinmem gerekiyor;yarın yaptırmayı planlıyorum çünkü. Eylül 13, 2013 Ayhan C. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 Sayın Çağlar,kusura bakmayın yakalamışken sorayım bari... Peki kaputun hepsi mi,yoksa yarısı falan mı? Ve ön tampon dahl mi? Ya da ön tampona yapıyorlar mı? Kızmayın lütfen,bu tecrübeyi sizden edinmem gerekiyor;yarın yaptırmayı planlıyorum çünkü. yok canım estağfurullah ne kızması her zaman yardımcı olurum..kaputun tamamını kaplatın kesinlikle yoksa yarısı ayrı yarısı ayrı renk görünüyor ..ben sade kaputu kaplattım tamponu kaplatmadım size kalmış artık tamponda ama gerek yok bence tampona diye düşünüyorum plastik olduğu için tampon zamanla tamponda taş izi oluşan yerlere aracın renginden serviste ufak ufak nokta nokta boya vurdurursunuz olur biter tamponu kaplaması zor olur diye düşünüyorum çünkü tamponda girinti çıkıntı daha çok birde tampon plastik olduğu için şeffaf film ne kadar tutar tamponu onuda bilemiyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 yok canım estağfurullah ne kızması her zaman yardımcı olurum..kaputun tamamını kaplatın kesinlikle yoksa yarısı ayrı yarısı ayrı renk görünüyor ..ben sade kaputu kaplattım tamponu kaplatmadım size kalmış artık tamponda ama gerek yok bence tampona diye düşünüyorum plastik olduğu için tampon zamanla tamponda taş izi oluşan yerlere aracın renginden serviste ufak ufak nokta nokta boya vurdurursunuz olur biter tamponu kaplaması zor olur diye düşünüyorum çünkü tamponda girinti çıkıntı daha çok birde tampon plastik olduğu için şeffaf film ne kadar tutar tamponu onuda bilemiySayın Çağlar Sayın Çağlar,teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.Önerinizi dikkate alacağım. Yaptırdığımda fotoğraf paylaşırım. İyi geceler... Yeni Eğitim ve Öğretim yılınız verimli geçer umarım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 (düzenlendi) Sayın Çağlar,teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.Önerinizi dikkate alacağım. Yaptırdığımda fotoğraf paylaşırım. İyi geceler... Yeni Eğitim ve Öğretim yılınız verimli geçer umarım. teşekkür ederim yeni eğitim öğretim yılı hepimize hayırlı olur inşallah Eylül 13, 2013 çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 Araç beyazsa şeffaf film er ya da geç sararma yapar diyorlar bilginize. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2013 Araç beyazsa şeffaf film er ya da geç sararma yapar diyorlar bilginize. araç aytozu griymiş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Siyah karbon iyi durmaz fakat gri renk karbon folyolar güzel durabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 bazen o film yıllar sonra öyle yapışıyor ki güneş etkisiyle, çıkarırken boyayı bile kaldırıyor. sorun ve çözüm ise şu: bu filmi 2 yılda bir değiştirtmek lazım. arabayı satana kadar 10 yıl gitsin yok maalesef. böylece hem sararma önlenir hemde boyaya olabilecek zarar. niye sökülecek ki diyebilirsiniz. işte 5 sene sonra oluşacak sararma sizi rahatsız eder, değiştirtmek istersiniz. madem değişecek bunu 2 yılda bir yaptırın. sararma demek, o kaplama özelliğini yitirmiş sertleşmiş. işte kaportaya iyice yapışmış demektir. inşallah olmazda daha büyük taş vurukları, şu mıcırlı yollarda bu folyo yu bile delip geçiyor. o zamanda sökülmesi gerekebilir. BMW sinin kaputunu boyatan var bu yüzden. kaplama işe yaramadı fındık kadar taşlarda. diğer noktaya gelince, arkadaş başer otomotiv ankaradan focus aldı. koltuk koruma, motor koruma, boya koruma, ve motor kaputunun tamamını önce 900 dediler sonra 600 e düştüler. teslimattan önce bu işlemler yapıldı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 en iyisi küçük şeyleri kafaya takmamak.Böyle bir dertten de kurtulmuş olursunuz.Benim aracın kaputunda da kedi tırmalaması gibi kılcal çizikler mevcut.Olursa olsun arabayı düşünmekten başka işlere konsantre olamıyoruz.Düşündükçe de yeni yeni sürprizler ortaya çıkıyor kaplama işe yaramadı fındık kadar taşlarda. hocam zaten işe yaramaz ki o taş hareket halinde oldukça hızlı geliyor.Ben 60 civarında giderken connectle gelen mıcır taşı ön camı çatlattı.Bu jelatin ya belirli kalınlıkta olcak ki o zamanda görüntü bozulur ya da dediğim gibi ufak tefek şeylerde işe yarayacak.Kedi tırmalaması gibi mesela Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Bayındır Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Ayhan abicim ufak rötuş boyası yapsanız ? benım aracımdada vardı uzun yolda öndeki aracın taş atması olsun buna benzer seylerden kaputda boyalar kalkmışdı ufak ufak bende gittim boyayı hazırlattım garajımda kendım ufak ufak fırca darbeleriyle giderdim :/ fiber karbon yapmakdansa böyle yaptım ben 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap