Selim Kalfa Oluşturma zamanı: Eylül 13, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 13, 2013 Focusclup uyerlerı Mrb C-maxx yada focus bakıyorum sedan yada hatcback fark etmez focus da ıstedıgım tek sey ılk arabam olacak bana araba tadını tattırsın son bakımları yapılmıs olsun turbosu vs. agır bakımları ıle bana gelmesın pert hasarlı vs. yada buyuk parça degısenlı olmasın ufak tefek parça boya olabilir buyuk parca boya olmasın kazası belası sıkıntısı olmasın kısacası temız özenle bakılmıs bır arac ıstıyorum tabi mumkunse ve benım ödeme secenegım su sekilde 15 bın pesın 15 bınde kart lımıtım var az vade farklı ıle taksıt yapan galeriler mevcut bu sekılde anlasarak kafama yatan modelı almak ıstıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Otomatik Mesaj Bu konu, "Focus Garajı → Focus II → Genel Bilgiler" kategorisinden "Otomobiller Hakkında → Otomobil Önerisi " kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Malesef eş dost tanıdık olmadıkça kimsenin vade ile araba vereceğini zannetmiyorum focus 1 dizel bakın hem bütçenize uygun hem borç altına girmezsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap