Bekir B. Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2013 İki gün önce telaşe ile arka cepte tükenmez kalemle araca binilmesi sonucu oluşanlar....Bilhassa paylaşıyorum ki hakikaten çok can sıkıyor...umarım sizler bunu yaşamazsınız.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 http://www.grupanya.com/ankara/firsat/vale-car-wash-oto-kuafor2 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 geçmiş olsun abi umarım kolayca hallolur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 İnşallah Ozan..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhammed Keser Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Geçmiş olsun.Stylelerin bi koltuk renklerini sevmiyorum.Kot pantolonun rengi çıkmıştı bende de carpexin döşeme temizleyici spreyi ile çıkarmıştım. İnşlh uğraştırmaz fazla... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Sütü bende duymuştum...Denenebilir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Ah be abim aksilik işde.. araştırdığım kadarıla bunları buldum inşallah işine yarar.. - Tükenmez kalem lekesi, alkol ile kolayca temizlenebilir. Ayrıca sütün içerisine bir miktar sirke koyup, yumuşak bir bezle leke bölgesini silerekte leke çıkartılabilir. - Mürekkep lekesini araba balata spreyin sıkın ve süngerle silin eser kalmayacaktır. ( Ne derece dopru bilmiyorum belkide eşşek şakası yapmıştır ) - Saç spreyi ilede temizlendiği söyleniyor AMA koltuk döşemesinde deforme yaparmı bilmiyorum.. - Cok az ilik suya, iki parmak arap sabunu karistirip, temiz bezimizi suyun icine sokup sonra iyice sıkın bezi. Önce bu bezle silin koltuğunuzu, daha sonra arkasindan baska kuru ve temiz bir bezle iyice kurulayın Alıntı .... Ümit teşekkürler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Koltuk koruma olsaydı vaad ettiklerine göre ıslak mendille bile çıkardı abicim... Geçmiş olsun bende olsa hergün gözüm takılırdı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 geçmiş olsun abi bende de style paket bizde her an böyle bir şeyle karşılaşabiliriz...umarım döşeme de ton farkı olmadan kolayca çıkar.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 bu koltukların rengini siyaha dönüştüremez miyiz?Benim de hiç hoşuma gitmiyor koltuk renkleri.Bej döşeme olur araca bir kalite havası verir o da yok ..Saçma sapan bir renk kombinasyonu yapmışlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 su bile leke yapıyor... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 su bile leke yapıyor... o koltukların üzerindeki tozlardan olabilir.. bir temizlettirin koltukları artık olacağını sanmam. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Açık renk koltuk çok dertli. Düzenli temizlemek gerek. Süt denilince aklıma araba sattıran süt kokusu hikayeleri geldiğinden pek olumlu bakamadım da temizlenir herhalde. Bizim koltuktan çukulat ve benzeri sıvı olduğunu umduğum gıda maddelerini çıkartmıştı servis. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2013 o koltukların üzerindeki tozlardan olabilir.. bir temizlettirin koltukları artık olacağını sanmam. meguiars Carpet & Interior Halı ve İç Döşeme Temizleyici Sprey ile yaptım ama bende sanırım bi beceriksizlik vardı...ön yolcu koltuğunda yine yuvarlak yuvarlak lekeler oluştu...nereye daha çok sıkarsam orada oluştu... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2013 süpermarketlerde lekeye özel küçük şişelerde leke çıkarıcılar var. bir kuru temizleyiciyede rica edebilirsiniz, dükkanın önüne çekip. eğer bu temizliklerden her hangi biri biraz sulu yapılacaksa yanınızda ıslak kuru makine olsun ki çektirin. ıslatılıp çekilmeli..silme yöntemi yayarda sonra çıkmazsa daha büyük sıkıntı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap