Ogün Özemre Oluşturma zamanı: Temmuz 24, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 24, 2011 Ne salak hayvanlar ya 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2011 ama çok sevimli ya..........oglan...ortaokuldayken iki tane söz verdigimiz için beslemiştik....bizim salaklarda kendi salıncaklarını kemirip yemişlerdi...biri saga biri sola dönüyorlardı....tombik farelerim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2011 Viteste değiştiriyor bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2011 2 ye çekti bundan 5-6 ay önce camdan kafamı çıkardım dışarıyı izliyordum. tabi balkonun korkuluklarıda hemen camın yanında. bi tane fare ama büyük bişey bi anda önümde belirdi korkuluğun üstüne çıkmış benim odaya girecek göze göze geldik tabi ben o heycan mı desem korku mu desem artık bi an camı kapatıverdim. Hemen balkona koştum fare nasıl 3. kata gelmiş şaşırdım. Fare ordan atladı antenin kablosuna Ben hemen fırçayı elime aldım aşağı doğru şutladım bunu yere sert bi şekilde düştü tok bi ses çıktı fare öldü sandım 20 sn bekledim fare ayağa kalktı kayboldu ne can varmış be bu hayvanlarda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2011 Görmesem inanmazdım hep anlatırlardı; kimi yerlerde cırdan denilir resmen şişman bir kedi kadar iri oluyor bu fareler ve kedi bile korkuyor görünce. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Kaç beygir bu Vtec ler Çok sevimliler ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap