Bekir B. Oluşturma zamanı: Eylül 16, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 16, 2013 Aslında ilk başta bir cm den fazla değildi. Ank. gelene kadar çatlak yürüdü gitti... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Gecmis olsun abi.. Serdar ayrintili bilgi verecektir.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Geçmiş olsun sağlık olsun abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Gecmis olsun abi.. Serdar ayrintili bilgi verecektir.. Serdar ile olay olduktan sonraki aşamalar da görüştük, sağ olsun...fikir alış verişi yaptık.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Bende de 1 cmlik çatlak vardı Autoking'de tamir ettirmeme rağmen camı boydan boya dolaştı Kaskodan değiştirmiştim ön camı. Geçmiş olsun abi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 (düzenlendi) Benim camda bu halde Kuş pisliğinin olduğu yerde Durmuş şuan... Eylül 16, 2013 Serdar yaman tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Benim camda bu halde Kuş pisliğinin olduğu yerde Durmuş şuan... Titiz bi catlak demek ki... 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Burada daha belirgin galiba... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Burada daha belirgin galiba... Benim camla hemen hemen aynı gibi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Valla çatlak içine hava aldıkça büyüyüp gidiyor taa ki gidecek yer bulamayıncaya kadar. Autokingde çatlağın içine kimyasal sıkıp dolduruyorlar ama benimkini tam yapamadılar uzadı gitti Serdar abi seninkini de kuş pisliği doldurmuş ondan büyümüyor bence 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Bayındır Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 gecmıs olsun bekır abı . bendede olmusdu bır kere ufaklıgın bırı tas atmısdı arac hareket ettıkce yurumus gıtmısdı kaskodan ucretsız degıstırme hakkım vardı aradım adamları geldıler evın önunde degıstırdıler gıttıler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Geçmiş olsun abi allah beterinden saklasın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Geçmiş olsun abi, tahminime göre senin cam ile benim cam aynıdır. Sensörlü ve ısıtıcılı. Cam yok servislerin ellerinde maalesef. Ve orjinal takmak istiyorsan (ki tavsiye ederim, sonra oluşabilecek sıkıtılarla uğraşmazsın) serviste taktır. Tur oto hiç bakmadı bile, direk özel cam servisine gönderdi beni. Tabi Otosan fırçayı kayınca yardımcı olalım diye aradılar ama kabul etmedim tabi. Ki gitsem de tam olarak orjinal cam takacakları konusunda halen ikna edememişti. Öncelikle kaskonuzu hangi şirkete yaptırdınız? Buradan başlamak lazım. F kasko ve Allianz değilse sıkıntılı bir süreç sizi bekliyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 @Serdar yaman,@Bekir B., Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 geçmiş olsun..ford bas bas bağırıyor broşürlerinde, orijinal ford cam diye; sonrada yok mu diyor.. mümkünse orijinal isteyin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap