Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2013 Sen niye satıyorsun arabayı ya, dur bi eskit ecoboost 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2013 Şimdilik ben orj. Cam siparişi vermiş ve bekleyen konumundayım.. ..bekleyip göreceğiz bakalım, hayırlısı.... Bu arada Ümit bilgilendirme için sağol.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2013 @Serdar yaman, Desene Kuga yolda diye :D Powershift al bari Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2013 @Serdar yaman, Desene Kuga yolda diye :D Powershift al bari hayır focus Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2013 hayır focus Nihat abi araba vanda kaldı demese Serdar aldı süpriz yapacak derdim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2013 Nihat abi araba vanda kaldı demese Serdar aldı süpriz yapacak derdim Kısmet herşey ozan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2013 Kısmet herşey ozan Serdar'ım 1.0 mı yoksa 1.6 mı düşünüyorsun..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2013 Serdar'ım 1.0 mı yoksa 1.6 mı düşünüyorsun..... 1.6 bekir abi aldığımdan beri içimde var zaten.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2013 1.6 bekir abi aldığımdan beri içimde var zaten.. Sıfırı gelmediğine göre temiz ikinci el bakacağız o zaman.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2013 Sıfırı gelmediğine göre temiz ikinci el bakacağız o zaman.... aynen öyle abi bugun ilana vercez bakalım artık ne zaman satarsak... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2013 aynen öyle abi bugun ilana vercez bakalım artık ne zaman satarsak... Ooo bu kadar çabuk, hadi hayırlısı olsun Serdar'ım ...... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2013 Kısmet herşey ozan aldıysan söyle yaw aynen öyle abi bugun ilana vercez bakalım artık ne zaman satarsak... abi malum cmaxin satışıyla ilgilendim birazda soruşturdum satacağın arabayı 1 haftada satmak en temizi. ilan bekledikçe bu araba satılmadığına göre bir pisliği var diye millet soğuyor. sahibindende fiyatlar genelde uçuk takas yada galeri vs ile konuşarak piyasa öğrenip ona göre fiyat vermek lazım. 6 ay kadar önce takasta 24 demişlerdi, şimdi 23 diyorlar, 27den ilana koydum teoride 1 günde pratikte 3 günde 26250den sattık. tabii alıcı çıkması fiyattan daha önemli kriter ama adam afyondan geldi aldı gitti. belki bir hafta daha beklesem 27 gibi satılabilirdi ama ilanı 28e çekince hiç arayan olmadı. zaten perşembe takasa verecekti karlı bir alış veriş oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2013 Ooo bu kadar çabuk, hadi hayırlısı olsun Serdar'ım ...... Teşekkür ederim Bekir abi aldıysan söyle yaw Ohoo alsam neden söylemeyim almadan derdim keşke alabilseydim abi malum cmaxin satışıyla ilgilendim birazda soruşturdum satacağın arabayı 1 haftada satmak en temizi. ilan bekledikçe bu araba satılmadığına göre bir pisliği var diye millet soğuyor. sahibindende fiyatlar genelde uçuk takas yada galeri vs ile konuşarak piyasa öğrenip ona göre fiyat vermek lazım. 6 ay kadar önce takasta 24 demişlerdi, şimdi 23 diyorlar, 27den ilana koydum teoride 1 günde pratikte 3 günde 26250den sattık. tabii alıcı çıkması fiyattan daha önemli kriter ama adam afyondan geldi aldı gitti. belki bir hafta daha beklesem 27 gibi satılabilirdi ama ilanı 28e çekince hiç arayan olmadı. zaten perşembe takasa verecekti karlı bir alış veriş oldu Hızlandırıcaz inşallah... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap