hüseyin ipek Oluşturma zamanı: Eylül 18, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 18, 2013 devlet ne yapsın? http://www.youtube.com/watch?v=AUcjXFp6XNo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2013 Geçen izlerken yarım kalmıştı Nasıl görememişler kocaman köprüyü bence bilerek çekilmiş bu video Böyle yerleri çok seviyorum su sesi kuş sesi toprağına oturcan hafif nemli olucak kokusu bile bambaşka oluyo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2013 5 yıllık videoları vermeyin ya bunlar ben bebe iken vardı Sarhoş bunlar birazcık ve bence gerçek 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2013 5 yıllık videoları vermeyin ya bunlar ben bebe iken vardı Sarhoş bunlar birazcık ve bence gerçek valla ben yeni gördüm ama şaka mı gerçek mi bilmiyorum.Yılanı da görmüşler hakkaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2013 5 yıllık videoları vermeyin ya bunlar ben bebe iken vardı Sarhoş bunlar birazcık ve bence gerçek Sayın Çağlar , zaten sanırım bu kızan arkadaşa eşek şakası yapmışlar. O kızan arkadaş diğerlerine göre biraz(!) saf olsa gerek,işletmişler zavallıyı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2013 kurgu gibi duruyor davranışlar çok yapmacık geldi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Faruk Çevik Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2013 Çok eski video ama güzel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap