Burak Çınar Oluşturma zamanı: Eylül 18, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 18, 2013 (düzenlendi) :D :D :D http://www.youtube.com/watch?v=oalLZqtk8Sg Eylül 18, 2013 Burak Çınar tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2013 Abi buna geçen rastladım.Ev kalabalık herkes yatıyordu nasıl kendimi tuttum anlatamam :D :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 18, 2013 Abi buna geçen rastladım.Ev kalabalık herkes yatıyordu nasıl kendimi tuttum anlatamam :D :D :D :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 Yani izlemesem inanılacak gibi değil...:)):) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Bayındır Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 sabah sabah ne güldümmm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 Valla geçen kurban bayramında ben kangoo nun bagajdaki keçiyle beraber 2 saat yolculuk ettim. Tuvalet ihtiyaçlarını gidermesi dışında sorun yaşamadım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Feti Ercan Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 Gülmedim ağladım desem yeridir. 2 kere izledim gözlerim yaş doldu bu kadar güleceğim aklıma gelmezdi sonlara doğru çok komik. Adamdaki sabır ise ayrı bir taktir konusu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 Atooooooo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2013 Burak abi Allah senden razı olsun gün boyu gülesim yokken gülmekten gözlerim yaşardı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Tansel Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2013 ahaheahaehaehaedasdasdadasd yok böyle birşey ya :D:D atoooooo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap