Burkan Ü. Oluşturma zamanı: Eylül 20, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 20, 2013 Trende torpido üstü aydınlatma ve amerikan park yaptık Fiestada başlattığım pavyon akımı focustada devam ediyor Loş bir mavi ışık... Hızı ayarlanabilir Patlayan flaş ... döner ışıklı disko topu ile yoldan aracın içini görenler.Allahım ne manyaklar var piyasada diyorlardır heralde 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2013 Torpido üstü güzel olmuş. Gündüz resimlerinide görmek isteriz. Amerikan parkı nasıl yaptınız acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2013 (düzenlendi) Evet bu amerikan parkı bende dusunuyorum ama sıkıntı yaratirmi ve yapım asaması kolay mı elektronik tesisata zarar verebilirmi Eylül 23, 2013 Hakan H. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burkan Ü. Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2013 Evet bu amerikan parkı bende dusunuyorum ama sıkıntı yaratirmi ve yapım asaması kolay mı elektronik tesisata zarar verebilirmi Önce internetten amerikan park modülü aldım fakat farlara gelen elektriği kesti araç korumaya aldı kendini bağlantı başarısız oldu ürünü geri gönderdim. Elektrikçimde stop lambalarındaki gibi çift duyulu ampüle çevirelim eskiden modülmü vardı dedi bizde babadan kalma yöntemlerle hallettik işi Stop lambası mantığıyla çalışıyor şu anda normal parklar açıkken hafif sönük yanıyor sinyal verdiğimde daha şiddetli ışık vererek yanıp sönüyor. Araca herhangi bir zararı veya arıza ışığı yakma gibi bir riski yok.Ama garanti için sıkıntı olabilir. Sonuçta kablo kesip paralel çektik.Ben garantiyi önemsemediğim için hiç düşünmeden yaptırdım ama başkaları için sıkıntı olabilir.30 liraya geldi ve istediğm gibi oldu sonuçta. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emrah Sayal Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Sağlam olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2014 Torpido üstü gerçekten güzel olmuş yalnız ellerinize sağlık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap