Hasan Şahin Oluşturma zamanı: Eylül 22, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 22, 2013 Arkadaşlar merhaba arac gage menuye girdiğimde dtc 1 c184_00 ve dtc 2 C257_00 yazıyor servise gitmelimiyim nedir bu sorunlar ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 H. Cenk Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2018 Bugün stoplardaki sinyal ampullerini aliexpress ten aldığım ledler ile değiştirdim. Dtc kodu var mı diye bakayım dedim.ilk mesajda yazan c184_00 kodu gördüm. Bu sinyallerle mi alakalı? Değilse adama onay vereyim ? Yukarıda okuduğum kadarıyla sonradan takılan multimedya ile ilgili sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2018 2 dakika önce, H. Cenk yazdı: Bugün stoplardaki sinyal ampullerini aliexpress ten aldığım ledler ile değiştirdim. Dtc kodu var mı diye bakayım dedim.ilk mesajda yazan c184_00 kodu gördüm. Bu sinyallerle mi alakalı? Değilse adama onay vereyim ? Yukarıda okuduğum kadarıyla sonradan takılan multimedya ile ilgili sanırım. göstergede sadece göstergenin dtcleri görünür, ampul göstergeye dtc atarmı bilmiyorum. ayna altındakiler atmıyor mesela. normal hızda yanıp sönüyorsa sorun olmaz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 H. Cenk Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2018 13 dakika önce, Ozan Kar yazdı: göstergede sadece göstergenin dtcleri görünür, ampul göstergeye dtc atarmı bilmiyorum. ayna altındakiler atmıyor mesela. normal hızda yanıp sönüyorsa sorun olmaz. normal yanıyor ..iyi o zaman adama onay vereyim, Hatta 2 tane de önler için mi sipariş versem. ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 H. Cenk Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2018 14 saat önce, Ozan Kar yazdı: göstergede sadece göstergenin dtcleri görünür, ampul göstergeye dtc atarmı bilmiyorum. ayna altındakiler atmıyor mesela. normal hızda yanıp sönüyorsa sorun olmaz. Allah Allah dün akşam normaldi. Bu sabah arızalı şekilde hızılı yanıp sönüyor, 4lüde ise normal yanıyor. Böyle mi olur ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2018 6 saat önce, H. Cenk yazdı: Allah Allah dün akşam normaldi. Bu sabah arızalı şekilde hızılı yanıp sönüyor, 4lüde ise normal yanıyor. Böyle mi olur ? 4lü kısmından emin değilim ama sanırım öyleydi. çok ısınıyorsa üzerindeki komponentlerin lehimleri eriyip düşmüş olabilir başıma gelmişti. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2018 2 dakika önce, Ozan Kar yazdı: 4lü kısmından emin değilim ama sanırım öyleydi. çok ısınıyorsa üzerindeki komponentlerin lehimleri eriyip düşmüş olabilir başıma gelmişti. Her farı açmada normalse araba çalışınca gidiyorsa araba kendini korumaya alıyor olmasın? Yahya ve Hakan da yaşadı bu sorunu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2018 1 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Her farı açmada normalse araba çalışınca gidiyorsa araba kendini korumaya alıyor olmasın? Yahya ve Hakan da yaşadı bu sorunu. sinyalde? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2018 4 dakika önce, Ozan Kar yazdı: sinyalde? Sinyale ben de taktım led. Normal yanıp sönüyor. Ama dtc atmıyor. Fakat arıza ikazı veriyor. Bizim arabalar led sinyale kıl. --0 dakika sonra eklendi-- Aynalardakiler sorun yapmıyor bu arada 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Hasan Şahin
Arkadaşlar merhaba arac gage menuye girdiğimde dtc 1 c184_00 ve dtc 2 C257_00 yazıyor servise gitmelimiyim nedir bu sorunlar ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 23 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap