Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 yaşadım bu duyguları bilirim saygılar üstad..cok güzel özetlemişin...kibarca olmuş gerçi ama olsun.... forumu zor durumda bırakmamak için saturday night fever olsaydı konu o zaman değişirdi ya da 18 :+ olsaydı..Özelden çoklu çet olmuyor mu acebaaa..çünkü çette de pek rahat konuşulmuyor....sonuçta forumun düzeyinin düşmemesi de lazım....zellikle bu konu f3 konusuysa....mesela bu muhabbeti sohbet blümünde yapsaydık keşkem...bence yakup buraları kırpsın bu konuda rockerroller-madmax usta aşıklar bölümüne transfer etsin.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 chat 7 den beri açıkmış unutmuşum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 chat 7 den beri açıkmış unutmuşum Sonrada bana kız saatle niye oynadın diye... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Hasan chatte neden konuşmuyorsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Showroom'da plastik direksiyonu tutunca, benim efsanem oldu. tabi bin comfort a sonra at oradan buradan..... elegance + alcantra deri ye binde bi öyle konuş...... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 Burası Focus 3 için bekleyenler kıraathanesine dönmüş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 Burası Focus 3 için bekleyenler kıraathanesine dönmüş. Aynen öyle,bizde can sıkıntısından lak lak yapıyoz....Korkum yakında Focus 3 için bekleyenler mapushanesine dönüşmesi..Çünkü beklemekten sıkılıp,sinirlenip bir kaç tane otosan yetkilisini pataklayabiliriz...O zaman Sanal Alemde volta atıp gün sayacağımız çizikler atacağımız sanal mapushane duvarları lazım olacak... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Bugün itibarıyla bekleyişimin 6.Ayı...Hadi bekleyenler clübü üyeleri,sizde ne kadar süredir F3 almak için beklediğinizi yazın.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 fiili olarak 10 ay... ama spy resimleri dolaşmaya başladığından beri 1,5-2 sene diyuebiliriz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Spy resimlerine bakarsan ben 3 senedir bekliyorum kardeş....İlk f3 fortolarını hala saklarım mesela nostalji olsun diye..Ama bir tane photoshop f3 resmi vardı o çok güzeldi,şimdiki yerine keşke o olsaydı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Spy resimlerine bakarsan ben 3 senedir bekliyorum kardeş....İlk f3 fortolarını hala saklarım mesela nostalji olsun diye..Ama bir tane photoshop f3 resmi vardı o çok güzeldi,şimdiki yerine keşke o olsaydı... Bende öyle bi resim görmüştüm bikaç sene önce belkide aynısıydı. Harika görünüyordu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Bende öyle bi resim görmüştüm bikaç sene önce belkide aynısıydı. Harika görünüyordu. O resmi akşam evdeki leptap çalışırsa koyucam buraya... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 O resmi akşam evdeki leptap çalışırsa koyucam buraya... Tamam. Ben kaydetmemiştim ama görünce bilirim hemen omuydu değilmiydi diye. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 bekliyoruz işte... FIV e az kaldı... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 (düzenlendi) bende ozamanki fake focus 3 lerden begendiklerimi koyayım bari... Eylül 16, 2011 Tevfik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap