Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2011 İşte benim beğendiğim ve keşke bu tasarım gibi bişey olsaydı dediğim fotoşoplar... Benim dediğim bu değildi, sedandı. Ama şu anki F3 bu resimlerdekinden daha güzel bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2011 Ben bu listeden düştüm...Darısı diğer bekleyenlere diyeyim )) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2011 (düzenlendi) İsmi yeter be güzel kardeşim F.O.C.U.S İsimdeki asalete bak beeeee.....Bazı modellerin isimleri çok gıcık ..Mesela Golf,ne o öööle pasif bir isim...Ama Cupra süper bir model ismi...Octavia mesela,söylenmesi bile zor anlamsız bişey,megane,kız çocuğu ismi gibi,fluence derken dilin 5 şekle giriyor...E200 matematik sorusu cevabı gibi...Astra mesela çok harika bir model ismi,astral hisler yaratıyor...Örnekler çoğaltılabilir...Ben Focus isminin çok güzel bir model ismi olduğunu düşünüyorum... Ben yukarıdaki fotoların Focusa daha yırtıcı bir görünüm vermiş olmasını beğenmiştim,birebir aynı olamaz tabi ama bu fotoşoplardaki havayı verseydi,ön ızgara böyle olsaydı çok daha güzel olabilirdi.... Abicim octavia tam senin konun..Aslında OCTAVİA bir bayan adı.. (Çekler güzel olur)Sekizinci anlamıda var.... Aynı zamanda çikolata var octavia diye... Ağzında erir gider... Not:Octi ile kafayı bozdu bu çocuk diyeceksiniz..Şimdi farkettim doğru olabilir.. Ekim 6, 2011 Hasan Köpüklü tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2011 Abicim octavia tam senin konun..Aslında OCTAVİA bir bayan adı.. (Çekler güzel olur)Sekizinci anlamıda var.... Aynı zamanda çikolata var octavia diye... Ağzında erir gider... Not:Octi ile kafayı bozdu bu çocuk diyeceksiniz..Şimdi farkettim doğru olabilir.. Eheheheheh...Evet bak,octavia o anlamda güzel bir isim,ammmaaaaaaa yanındaki hatunun ismiyse :D Yoksa arabada ne yapıim o ismi...Mesela Megan Fox hatuna hastaım ama renault megane da o ismin hiçbir kıymeti harbiyesi yok.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap