Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 deri değil imitasyonmuş onlar....vinlylex....hahahaha muşambada denilebilir... :D alıcam arabayı gelicem izmire başını eğdiricem aşağı doğru,vericem koltukları burnuna koklayacaksın derinin kokusunu ...o zaman belki inanırsın..sırf senin lafına gittim baktım bugün titx focusa,deri koltukluydu,deri deri kokuyordu,sordum hatta,parçalı deri yazıyor tanıtımında da...yalançı,milleti kandırma şurada..edmine şikayet etcem seni yanlış bilgi veriyor diye.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 evet ogün....eşinin izni olmadan kesinlikle bu araba falan alamaz sen bile koydun tanıyı....ne diyim adam evinde bile wc de sigara içiyor yazık basılma korkusuyla birde...lise günlerim geldi aklıma...oy oyyy..demekki bora aşamamış bazı şeyleriiii...yazık acıdım resmen...ya...ne hayatlar var allahım...cıkcıcıkk...ogün senlen biz kralız ya.....vala.....adamımsın... Aynen abicim yaa Eşi istemiyor diye konfordan lüksten prestijden Audiden vazgeçebniliyor daha pahalıya daha kötü bir otomobil alıyor Ogüüüüün,kardeşim ben size izin alıcam felan dedimmi yaaaa,nereden uyduruyor senin hain ustan sende nerenden okuyosun yaaa.....Grücem seni....Evlenince böyle bu foruma bu saatte girip yazabilecen mi eşin izin vemezse...Bekliyorum ,o zaman dilime düşersin... Benim bir iddaam yokki abicim senin gibi sıkıntıo yok o yüzden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 alıcam arabayı gelicem izmire başını eğdiricem aşağı doğru,vericem koltukları burnuna koklayacaksın derinin kokusunu ...o zaman belki inanırsın..sırf senin lafına gittim baktım bugün titx focusa,deri koltukluydu,deri deri kokuyordu,sordum hatta,parçalı deri yazıyor tanıtımında da...yalançı,milleti kandırma şurada..edmine şikayet etcem seni yanlış bilgi veriyor diye.... Suunii deridir o Ceylan derisi olsa 80bin isterler abi focusa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 adminim bilir beni...asla ona sormadan bişi yapmam..onun için hep harçlıgıma zam yapıyor...çünkü konuyla ilgili acıklama yapıldı birkaç mesaj ötede...onun için bataksın... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 adminim bilir beni...asla ona sormadan bişi yapmam..onun için hep harçlıgıma zam yapıyor...çünkü konuyla ilgili acıklama yapıldı birkaç mesaj ötede...onun için bataksın... Her zaman batak Hep kıvırmaya çalışıyor abicim yaa Ama yengeye gelince kıvıramıyor Audi büyük alamam istemez diyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 ogün bu ikide bir laptop kitlendi yok bozuldu yapıyor ya...yalan ha...hanımı gelince korkudan kapıyor o ara...ondan tozoluyor...olum kime yediriyon sen bunları......yermiyiz biz... hahahahhaaaaa..dinime küfreden müslüman olsa....kardeşim ben eşimden o kadar korkuyor olsaydım şimdiye çoktaaaan 50 bin tlye meganı almıştım,,,,... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 hahahahhaaaaa..dinime küfreden müslüman olsa....kardeşim ben eşimden o kadar korkuyor olsaydım şimdiye çoktaaaan 50 bin tlye meganı almıştım,,,,... Benzinli f2.5 u yenge istedi diye almadınmı abicim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 peki ozaman sana soru...focus 2.5 benzinliyi neden aldım...bekliyorum cevabını....ama gerçek cevabını...duyalım evet... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 ya kardeşim bu forumun admini yok mu,konumun içine etti 2 tane tip hala sesi çıkmıyor....Saygı göstermiyorlar focus 3 bekleyenlere,dalga geçiyorlar..Ne bu ya,bu adamlara niye bu kadar torpil geçiliyor,nerde adalt,nerde hukuk...konuyu dağıtıyorlar...yokmu sesimi duyan.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 al işte ogünde yine şahit.....battın ben olsam pılımı pırtımı toplar daha ugramam buralara...gördünmü...bagımsız aynı iki ileti...yazık yazık...şeytanın avukatı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Forum rapor sistemine sahiptir rahatsız olduğunuz iletileri raporlayabilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Benzinli f2.5 u yenge istedi diye almadınmı abicim ulen tevfikmi sööledi,pis satıcı,bende özel konuştum,sır verdim adama,gitmiş sana anlatmış,ağzında bakla ıslanmıyor dedikoducunun yaaa.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 peki ozaman sana soru...focus 2.5 benzinliyi neden aldım...bekliyorum cevabını....ama gerçek cevabını...duyalım evet... Cevabı benim bir üst msjımda abi ya kardeşim bu forumun admini yok mu,konumun içine etti 2 tane tip hala sesi çıkmıyor....Saygı göstermiyorlar focus 3 bekleyenlere,dalga geçiyorlar..Ne bu ya,bu adamlara niye bu kadar torpil geçiliyor,nerde adalt,nerde hukuk...konuyu dağıtıyorlar...yokmu sesimi duyan.... Böyle kurtulamazsın abicim elimizden Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 ulen tevfikmi sööledi,pis satıcı,bende özel konuştum,sır verdim adama,gitmiş sana anlatmış,ağzında bakla ıslanmıyor dedikoducunun yaaa.... Hayır tevfik abi söylemedi f2 yi sattığında kendin söyledin forumda Bidaha kadın aklıyla iş yaparmıyım bilmem kaç lira benzin masrafı gidri diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 bak şimdide ispiyoncu oldum ogün nerden duydun anlatırmısın yoksa bu adam benim sana söylediğimi sanacak...lütfen söle... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap