Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Daha önceki focus 2.5 makyajlı kasadaki gibi kitleme düğmesine 2 sefer ard arda bastığımda sanki ikinciye bastğımda çift kitlenmiyor gibi oluyor daha önceki aracımda focus 2 makyajlı kasa 2 sefer bastığımda birincide kitliyor 2 ciye bastığımda daha sert bi ses gelip dörtlüler 2 sefer yanıyordu çift kitlendiğini anlıyordum ama şu an ki focus 3 aracım dada böyle yapıyorum ama hiç bir belirti olmuyor çift kitlendiğinden emin olamıyorum yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla.
Soru
Semih Mert FİLİZ
Daha önceki focus 2.5 makyajlı kasadaki gibi kitleme düğmesine 2 sefer ard arda bastığımda sanki ikinciye bastğımda çift kitlenmiyor gibi oluyor daha önceki aracımda focus 2 makyajlı kasa 2 sefer bastığımda birincide kitliyor 2 ciye bastığımda daha sert bi ses gelip dörtlüler 2 sefer yanıyordu çift kitlendiğini anlıyordum ama şu an ki focus 3 aracım dada böyle yapıyorum ama hiç bir belirti olmuyor çift kitlendiğinden emin olamıyorum yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 22 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap