Emre Sağlam Oluşturma zamanı: Eylül 24, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 24, 2013 değerli forum üyeleri şuanki aracım fusion 1.4 TDCİ. 2005 model. 0 km bir araç alma düşüncemiz var. yıllık km 5 - 6000 civarında. focus düşünüyoruz. fazla para ödeyip dizele devammı edeyim benzinliye mi geçeyim ? fusiondan sonra focus bana nasıl gelir ? yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi esirgemezseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2013 Otomatik Mesaj Bu konu, "Focus Garajı → Focus III → Sorular ve Sorunlar" kategorisinden "Otomobiller Hakkında → Otomobil Önerisi " kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi ----- 1.0 Ecoboost alın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2013 Fusiondan sonra yeni focus cok iyi gelir 1.0 Ecoboost alin derim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Sağlam Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2013 traktörden inip uçan halıya binmek gibi bişey olucak zaten forumda 1.0 ile ilgili yorumları takip ediyorum güzel bir motora benziyor fakat önyargımı hala kıramadım diyebilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2013 traktörden inip uçan halıya binmek gibi bişey olucak zaten forumda 1.0 ile ilgili yorumları takip ediyorum güzel bir motora benziyor fakat önyargımı hala kıramadım diyebilirim Ehliyet varsa test et bayi'de. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Sağlam Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2013 ehliyet var tabiki. bu motora güvençsizliğim yok. aracı tasarlıyan mühendisler bu motoru koymuşlarsa bir bildikleri vardır elbet. çokta performans bekleyen birisi değilim açıkçası. 1.6 lt hakkında olumlu yorum yapabilirmisiniz peki ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2013 ehliyet var tabiki. bu motora güvençsizliğim yok. aracı tasarlıyan mühendisler bu motoru koymuşlarsa bir bildikleri vardır elbet. çokta performans bekleyen birisi değilim açıkçası. 1.6 lt hakkında olumlu yorum yapabilirmisiniz peki ? 1.6 1.6'dır ama artık tercih ederken düşünmek gerekir. Siteyi inceledim dedin eğer öyle ise 1.0 içindeki kıyaslamaları okuman gerekirdi.En azından benimkileri. Bazı şeyler 2 cümle ile anlatacak kadar kolay değildir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Sağlam Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2013 cem bey ve sizin yorumlarınızı görmüştüm. anlayamdığım yer hemen hemen fiyatları benzer olmasına rağmen 2 tip benzinli motor seçeneği sunulmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2013 cem bey ve sizin yorumlarınızı görmüştüm. anlayamdığım yer hemen hemen fiyatları benzer olmasına rağmen 2 tip benzinli motor seçeneği sunulmuş İkiside 125 ps benzer olması normal. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2013 traktörden inip uçan halıya binmek gibi bişey olucak zaten forumda 1.0 ile ilgili yorumları takip ediyorum güzel bir motora benziyor fakat önyargımı hala kıramadım diyebilirim Uçan halı kısmı abartılı. Aile kullanımı için Fusion göreceli geniş ve ferah iç mekanı, rahat görüş alanları ve yüksek oturma pozisyonu ile öne çıkan bir araç. Fusion'dan sonra Focus'ta ister istemez sıkışma daralma hissedeceksiniz iç hacim ölçüm olarak aynı veya belki büyük olsa bile. Bu yüzden mutlaka deneyin. 1.0EB motor kousunda genç kuşak da ön yargı taşıyorsa yazık bu ülkenin geleceğine Performans olarak düşük devirden itibaren var olan göreceli yüksek torku ile 1.6 atmosferik motordan çok tatmin eder. Ayrıca tüketimi de %15-20 düşüktür. Bu nedenle sizin yıllık düşük km beklentiniz nedeniyle tartışmasız en iyi seçenektir bu motor. Tek dezavantajı satarken dizel kadar çabuk alıcı bulamayabilir olmasıdır. Ancak bu motorlu araçlar giderek artıyor ve kullanıcı memnuniyeti üst düzeyde, zamanla ikinci ele de yansır bu. Niye ikisi sunuluyor, çünkü Ford/Otosan da önyargıların farkında, LPG severleri de düşünüyor ve geçiş sürecini uzatıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2013 Daha çok memnun kalacağınız ortada... Yıllık az km ile dizel almak pek avantaj sağlamaz.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2013 Bencede en mantiklisi ecoboost 1.0motor. Zaten ecoboost vergi avantajindan dolayi yillik 7bin km ye kadar dizelden daha karli ? 7bin km den sonra ise her 1000km de 50tl fazla yakar...hesabı kendinizde yapabilirsiniz dizel yakıt tüketimi 4.5litre ecoboost 5.1litre...Benzin 4.75 dizel 4.5 hesabi yapin...bu tuketimler fabrika verisi gercektede normal kullanimda dizel 5.5 litre ecoboost ta 6.1litre yakar. Hemde dizelden 10 binlira daha ucuz ,bu 10binede baska seyler yapılır 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2013 1,6 sahibi olarak ben de 1.0 EB öneririm; özellikle km yıllık 6000-7000 civarındaysa... Neresinden bakarsanız bakın, her türlü kazanırsınız. Neden 1.0 almadınız diye sorarsanız; bütçe, donanım ve stok sebebiyle derim... Ha! 1.6 beni fazlasıyla tatmin ediyor, özellikle 4500-5500 devir arası ve yıllık 5000 kmyi ancak geçtiğim için tüketimi de pek fazla umursamıyorum. Ama şehir içinde ecomode ile kullanırken, arkadaşlarımın " bu araba ne kadar hantalmış " yorumlarını 2 ve 3. vitesi 5000 devirde değiştirerek çok rahatlıkla kırabiliyorum ki yüksek torkuyla 1.0 sizi bu yorumlardan düşük devirlerde de koruyacaktır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2013 Hemşehrim bende 1.6 Dizel focus var ama bende 1.0 Ecoboostu tavsiye ederim. Bende baştan ecoboost alacaktım ama bayide istediğim gibi araç olmaması nedeniyle dizel aldım. 1.0 Ecoboost tavsiye ederim Akotoya gidin test edin onaylayın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2013 sıfır alacaksanız bende arkadaşlara katılıyorum 1.0 lt ecoboost iyi seçenek..Ama ben olsam 2. el temiz bir 1.6 alırdım.Ciddi anlamda kar edersin ikinci elde araştırınca süper arabalar bulabiliyorsunuz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap