Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2013 (düzenlendi) 1.0 kullanıcısı olarak tavsiye ederim. sadece 2 şeye dikkat edeceksiniz. kasisten geçerken, yavaşlayıp boşta geçiyorsanız geçtikten sonra devir 1000, hız 20 altına düşmüşse 1. vitesle yola devam edin; yada hiç riske girmeden kasise gelmeden iyice yavaşlayıp 2. vites 20-25 ile üstünden geçin.. yürüyen araç 1 e takılmaz deyip 2 ile yola devam ederseniz baskı-balata çabuk bitebilir. amaç yığılma olmadan 1 le yola başlamak kasisden sonra. bu durum fiesta 1.0 da olmayabilir çünkü kasa daha hafif. Eylül 25, 2013 Mehmet Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil Ersin Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 1,6 sahibi olarak ben de 1.0 EB öneririm; özellikle km yıllık 6000-7000 civarındaysa... Neresinden bakarsanız bakın, her türlü kazanırsınız. Neden 1.0 almadınız diye sorarsanız; bütçe, donanım ve stok sebebiyle derim... Ha! 1.6 beni fazlasıyla tatmin ediyor, özellikle 4500-5500 devir arası ve yıllık 5000 kmyi ancak geçtiğim için tüketimi de pek fazla umursamıyorum. Ama şehir içinde ecomode ile kullanırken, arkadaşlarımın " bu araba ne kadar hantalmış " yorumlarını 2 ve 3. vitesi 5000 devirde değiştirerek çok rahatlıkla kırabiliyorum ki yüksek torkuyla 1.0 sizi bu yorumlardan düşük devirlerde de koruyacaktır. hocam yıllık 15.000 km yapan birisine ne önerirsiniz dizzel mi yoksa benzinli mi ??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 hocam yıllık 15.000 km yapan birisine ne önerirsiniz dizzel mi yoksa benzinli mi ??? Tdci kullanan forumdaşlar bu konuda daha ayrıntılı yorum yapabilirler ama kanımca 15 Bin ve üzeri yıllık kilometrelerde dizel daha mantıklı olacaktır; özellikle şehir dışı kullanım yoğunluklu olacaksa... Dizel araçları uzun süreler kullanmadım, bu nedenle çok nesnel cevap veremiyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2014 hocam yıllık 15.000 km yapan birisine ne önerirsiniz dizzel mi yoksa benzinli mi ??? Kredi faizi artmayacaksa dizel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap