Ahmet Gürbüz Oluşturma zamanı: Eylül 26, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 26, 2013 Merhaba; Benim 3,5 aylık İphone 5 telefonum var ben dün ios 7 nasıl diye yükledim telefon resmen uygulamalar,görsellik,menü vs bakımında Android'den hiç bir farkı yok hoşuma gitmedi:( işin kötü tarafıda ios 6 ya geçemiyorum telefonu İtunnes'e bağlayarak udf moduna alıyorum ios 6.1.4 kurulum dosyasını tekrar yüklemek istediğimde firmware 3194 hatası veriyor ios 7 den ios 6 ya geçiş için bir bilgisi olan varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim Teşekkürler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 uygulamalar,görsellik,menü vs bakımında Android'den hiç bir farkı yok Demek Apple da doğru yolu bulmuş... Bu tür sorunlar nedeniyle hiç işim olmadı iOS ile. Arkadaşlardan yardımcı olan çıkar. http://readwrite.com/2013/06/13/how-to-downgrade-from-ios-7-beta-back-to-ios-6#awesm=~oivNGQ88GHoxEk Sayfanın altında bu hatanın düzelitlmesi ile ilgili bilgi var. Bir de indiridğiniz versiyonun Turkcell uyumlu olduğundan emin olun, GSM ve CDMA olmak üzere iki farklı sürüm var çünkü. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Andorid'e benzeyen yeri neresiymiş merak ettim bu bir. İkincisi iOS 6'ye geri DÖNEMEZSİN. hayırlı olsun NOT: Başlıkları içeriği açıklayacak şekilde yazın aksi halde başlığın ne olduğu önemli değil silinir. Şimdilik düzeltiyorum bir daha yapmam kendi adıma. Bu tür sorunlar nedeniyle hiç işim olmadı iOS ile. Sorun mu , prehhh istenilen şey şu ben bu mercedes'i sevmedim ford'umu geri verin gibi bişey yani.. Saçma yani Not: Beta'dan dönülüyordu final'den dönülmüyor hocam. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 mercedes'i sevmedim ford'umu geri verin gibi bişey yani. Vaaay iPhone tutkun Ford tutkuna baskın demek... Ve evet aynen öyle Mercedes'i sevmedim bana arabamı geri verin dedim geçmişte, şimdi de derim, önceliklere bağlı herşey. Bana ne yapacağımı dikte eden sistemlerle aram iyi değil. Bu durumda Ahmet Beye geçmiş olsun, mutsuz bir iPhone kullanıcısı var artık aramızda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Vaaay iPhone tutkun Ford tutkuna baskın demek... Ve evet aynen öyle Mercedes'i sevmedim bana arabamı geri verin dedim geçmişte, şimdi de derim, önceliklere bağlı herşey. Bana ne yapacağımı dikte eden sistemlerle aram iyi değil. Bu durumda Ahmet Beye geçmiş olsun, mutsuz bir iPhone kullanıcısı var artık aramızda. Örnek saçma geldi sanırım doğru çünkü eski sürüm ile yeni sürüm arasında işlevsel olarak fark yok yani mutsuz olanlar değişikliği kapalı kalanlar. Yapacak birşey yok sistem dikte etmek olarak görmüyorum ben değişikliği isteyen yapmazdı ayrıca . Birşey yapmadan önce araştırmak lazım her yerde.. Zorunlu değil yani kimse Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Açıkcası 4s kullanıcısı olarak ios7 yi kurmasam daha iyiymiş yavaşladı her aksiyon. Şarjı güp-güp götürmesi de cabası. Pazarlama stratejisi hocam bunnar, yeni telefon aldırmaya çalışıyorlar 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 bende 4 var , yavaşlatmadı , şarz konusunda bir fark göremedim ... ama ne olursa olsun insanlar istediği versyona geçiş yapabilmeli ... o yönden bence çok saçma ... onun dışında ise ios 7 işleyiş olarak başarılı , yenilikler de kullanışlı ... bu arada ios hiçbir zaman android'i taklit etmez ... android ios'u taklit eder ... hiçbiri yokken ios vardı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Açık uygulamaları kapatma kısmı tamamen android özentisi. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Açıkcası 4s kullanıcısı olarak ios7 yi kurmasam daha iyiymiş yavaşladı her aksiyon. Şarjı güp-güp götürmesi de cabası. Pazarlama stratejisi hocam bunnar, yeni telefon aldırmaya çalışıyorlar Aynen ama Apple'a özgü bir durum değil, diğerleri de öyle açıkçası. Bu arada ipad3 ve ip4 üzerine kurdum. Nedense ikisi de wallpaper değiştirme ekranında takılma yapıyor. Onun haricinde biraz yavaşlama ve pili (telefonda fakat biraz, çok değil ) daha hızlı tüketme söz konusu. Taklit işleri biraz olmuş. Özellikle nihayet gelen aşağıdan çekildiğinde wifi, uçak modu vs. kontrolleri, daha önce eklenen üstten çekildiğinde gelen bildirimler ekranı. Çoklu uygulama kontrol ekranı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Major güncellemelerde RESTORE yapın takılma olmaz. İ4 hariç. Ve yedeklerinizi iClould ile alın veya Manuel yedek. Akıllı telefon kullanan kişileri yılda bir bunu yapabilmesi gerekir. Yoksa böyle kös kös çare arar benden demesi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Ne iOs ne de Android fanatizmi haklı kılacak sistemler değil, birbirlerinin iyi özelliklerini de yasal engellere takılmadan aşırma konusunda çaba gösterdikleri konusunda kuşkum yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Çoğu insana göre normal sayılabilecek takılmalar ios7'ye geçtikten sonra bende de oluyor da artık iplemeyi bıraktım alışmaya çalışıyorum. İleride detayları bilmenin ve dikkat etmenin getireceği eziyetler yüzünden cahil mutluluğumu arar olacağım gibi geliyor Geçen gün safari çöktü zaten ansızın, sekme sayısındaki sınırı 5s için kaldırmışlar dedim kendi içimden 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap