kazım korkmaz Oluşturma zamanı: Eylül 26, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 26, 2013 arkadaşlar dün seyir halin de iken lastik basınç kontrol edin diye uyarı aldım.. sağa çektim lastikler normal hemen opet e gittim lastiklere hava bastım (33 ps ) sağ ön ve sol arka 14 ps falan çıktı 33 e tamamladım ama uyarı lambası sönmedi (hava basarken araç çalışıyor ) servisi aradım ustayla görüştüm hepsine 35 ps vur dedi neyse dediğini yaptım yine sönmedi aradım tekrar servise gelin dedi daha ilk bakımdan geleli 1 hafta oldu şimdi sinoptan kalk samsuna git uzun iş masraflı sorunu nasıl çözebilirim.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Çözmeyin öyle kalsın ne olur ki ? Gidebildiğiniz zaman gidersiniz. Büyük ihtimalle basınç ölçer yok, tur ölçer var b-max'de bu sebeple direkt düzelmiyor vardır birşey. Jant değiştiniz mi acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 14 çıkan lastiklerde çivi/vida aramak lazım eğe süpabtan kaçırmıyorsa ve ciddi darbe almadıysa. Lamba için de şimdilik bir şey yapmayın, yolunuz düşerse gidersiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kazım korkmaz Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 jant değişmedi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 benim bildiğim kadarıyla yeni değerleri hafızaya almanız lazım yol bilgisayarının tüm menulerini kurcalayın derim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kazım korkmaz Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 bakalım bugün lastik basınçlarını kontrol edecem patlak olabilir civi vs birşey varsa SORUN ÇÖZÜLDÜ ARK. MENÜYE GİRİP LASTİKLE İLGİLİ VS BİRŞEYLER VARDI ORALARI KARIŞTIRDIM SIFIRLADIM FALAN SORUN ÇÖZÜLDÜ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 bakalım bugün lastik basınçlarını kontrol edecem patlak olabilir civi vs birşey varsa SORUN ÇÖZÜLDÜ ARK. MENÜYE GİRİP LASTİKLE İLGİLİ VS BİRŞEYLER VARDI ORALARI KARIŞTIRDIM SIFIRLADIM FALAN SORUN ÇÖZÜLDÜ Tabii bu durumda sizi servise çağıran servis yetkilisinin bilgisine na kadar güveneceğiniz sorusu gündeme düşüyor! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kazım korkmaz Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2013 Tabii bu durumda sizi servise çağıran servis yetkilisinin bilgisine na kadar güveneceğiniz sorusu gündeme düşüyor! keşke onunla kalsa yine iyi ford ranger diye başlık açacağım.. devamını oradan dinleyin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap