Burkan Ü. Oluşturma zamanı: Eylül 26, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 26, 2013 1 saatimi aldı ama oldu gibi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burkan Ü. Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Benim konu vardi sirf caliper kapagi için. Anlatimli resimki ve videolu Ne gibi işlemler yaptiniz ? Doğrudur.Sadece basit bir değişiklik yaptığım için burda paylaştım sizin paylaşımınız var ise bir daha anlatmaya gerek yok o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Spacer kullanıldı ise olmuştur.. Yarım yada bitmeye yakın balata var ise tamam ama o balata yenilenirse kaliper janta değecek demedi demeyin Bendede rs jant var ve kaliper kapağı olmadığı halde sıfır balata takıldığında janta sürtüyo tek çare freze Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Bendede rs jant var ve kaliper kapağı olmadığı halde sıfır balata takıldığında janta sürtüyo tek çare freze nasıl sürtüyor , olurmu öyle şey yahu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 nasıl sürtüyor , olurmu öyle şey yahu RS jant kolları fazla içeri bakıyor. Balata değişiminde fark ettik. Sıfır balata takıldı jant dönmedi bile. Balatanın yarısını nerdeyse freze ettik. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 RS jant kolları fazla içeri bakıyor. Balata değişiminde fark ettik. Sıfır balata takıldı jant dönmedi bile. Balatanın yarısını nerdeyse freze ettik. allah allah , ben taktırırken 10 000 lerde filandı , 18 inch diye belki sürtmemiştir ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 allah allah , ben taktırırken 10 000 lerde filandı , 18 inch diye belki sürtmemiştir ... Muhtemelen o yüzden...Dİrek fark ediyo, ben spacer kullanıcam sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
önder Başböyük Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Ne ile yapistirdiniz acaba kapaklari Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selami Ünal Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2013 Kaliper her ne kadar güzel gösterse de, balatanın yeni/eski oluşu, jantların iş/dış kalınlıkları vb. nedenlerden dolayı sıkıntı yaşamaktayız. Hatta sağlam yerleştirilmemesinden dolayı jantların iç kısımlarını çizdirenler bile var... Bende yakın zamanda beyaz kapak taktım. Hatta yapıştırmadım iki ucundan delerek kalipere monte ettim. Ama bu kapakların da biri veya birkaçı düşerse yapacağım en mantıklı uygulama, kapağı sprey boya ile boyamak olacak... Size de tavsiye ederim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2013 Aslında hiçde fena durmamış... Emeğine sağlık.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burkan Ü. Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2013 Jant 18" Kaliper ile arasında halen 1.5 cm kadar boşluk var balata değişsede sürtmeyecektir. Bu arada tabiki silikonla yapıştırdım Yüksek sıcaklık alan bir parçayı delmek aklımdan bile geçmedi parça döküm olduğu için her an çatlama olasılığı var 4-5 bin liralık bir parçayı riske atamazdım. ayrı bir aparat varmı onuda pek araştırmadım açıkçası. İş yerimde bulunan ısıya dayanıklı silikon ile 3 noktadan az miktarda uyguladım.Parça zaten 20 lira emek bedava bence geri dönüşü kolay olan vazgeçtiğimde iz bırakmayacak basit bir modifikasyon oldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metehan Uyanık Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2013 16'' janta kalıper kapagı olurmu brembonun uzun yolda felan sısme yapıp sıkıntı yaratırmı ne onerırsınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2013 16'' janta kalıper kapagı olurmu brembonun uzun yolda felan sısme yapıp sıkıntı yaratırmı ne onerırsınız frenlerin iyi tutması için ısınmaması ve yağmurlu havalarda suyu tahliye etmesi gerekir ... bu yüzdendirki disk fren yapılmıştır ... geç ısınsın ve suyu tahliye edebilsin ... Şimdi görüntü olsun diye kapatmtığımız zaman , hava akışını azaltacağı için balatalar + disk orjinaline göre daha fazla ısınacak , ve yağmurlu havada sıvı birikimine yol açabileceği için hiç gerek yok .... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metehan Uyanık Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2013 çok sagolun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Doğanay Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2018 Arkadaşlar Focus 3 aracımın fren balatalarına sarı renkli kapaklardan takmak istiyorum aracın jantları orjinal 16’ acaba bu kapakları takınca sürtme olur mu aramızda bu işlemi yapan var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap