kazım korkmaz Oluşturma zamanı: Eylül 27, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 27, 2013 merhaba arkadaşlar bugün ford ranger 2004 140 hp 144.000 binde servise gittim samsun otokoç şikayetlerim.... 1.sabah motor soğuk iken egzozdan siyah yağ atar gibi birşey atıyor ısınınca geçiyor... 2. virajlara girince (80 ila 100 km hızla) direksiyon titriyor. düz giderken sorun yok 3. araç çok aşırı yakıyor. 60 km de çeyrek depo bitiyor.... 4.motoru aracı zorlayınca siyah duman atıyor. çözüm (SERVİSİN ÇÖZÜMÜ) bana göre hiç bi halta yaramadı 1-sabah motor soğukken atması normal 2-ön lastiğin biraz kabak ondan titriyor 3-enjektör bozuk biz temizlemesini yapmıyoruz enjektörü söküm sanayide bi ustaya gönderiyoruz o temizliyor biz takıyoruz.. neyse bu ustaya gittim aracın kabuutu açtı iki üç gaz verdi senin enjektörlerin iyi avans yaptır... şu köeyi dönünce x usta var selamımı söle avans ayarı yapsın neyse gittik onu da yaptı geri döndüm malasef hiç bir değişiklik yok 4- siyah duman çıkmasıda normalmiş şimdi herşeyi geçelim de bu araba neden bukadar yakıyor çözümü neee ya bende b max benzin otomatik var buna bakarak %50 fark var ben diyordum b max yakıyor ne yakması kokuyor buna bakınca Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2013 2 için rotçuya gidin birde onlar baksın 4 evet normal 3 için neden olur bilmiyorum ama çekişte kayıp yoksa enjektörlerde sorun yoktur diye biliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kazım korkmaz Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2013 2 için rotçuya gidin birde onlar baksın 4 evet normal 3 için neden olur bilmiyorum ama çekişte kayıp yoksa enjektörlerde sorun yoktur diye biliyorum. çekişte sorun yok ama bir depoyla uzun yolda 500 km yapıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap