Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
merabalar arkadaşlar yaklaşık 8 ay önce 2008 focus 110ps 1.6 tdci araç ile aranıza katıldım benim bir sorunum var yakıt değerlerim 8.2 altına hiç düşmüyor şehir içinde şehir dışı ise 7 ile 7.4 arası kime sorsam sehir içi 5.5-6.5arası acaba sorun ne olabilir araç 130480km bilgili arkadaşların tecrübelerine ihtiyacım var yardımlarınız için şimdiden tşkrlr unutmadan yaşadığım şehir denizli öyle sıkışık bir trafikte yok
Soru
Ertan yıldız
merabalar arkadaşlar yaklaşık 8 ay önce 2008 focus 110ps 1.6 tdci araç ile aranıza katıldım benim bir sorunum var yakıt değerlerim 8.2 altına hiç düşmüyor şehir içinde şehir dışı ise 7 ile 7.4 arası kime sorsam sehir içi 5.5-6.5arası acaba sorun ne olabilir araç 130480km bilgili arkadaşların tecrübelerine ihtiyacım var yardımlarınız için şimdiden tşkrlr unutmadan yaşadığım şehir denizli öyle sıkışık bir trafikte yok
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 28 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap